La Pobla: Molta participació - 800 corredors - en la Volta a Peu de la setmana esportiva La Pobla: Molta participació - 800 corredors - en la Volta a Peu de la setmana esportiva
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: Molta participació - 800 corredors - en la Volta a Peu de la setmana esportiva

Aproximadament 800 atletes participaren en la XXIX edició de la Volta a Peu de la Pobla de Vallbona, que es va celebrar diumenge de vesprada dins del programa de competicions de la Setmana Esportiva. Es tracta d'una de les cites obligades i tradicionals en el calendari esportiu de l'estiu que, com la mateixa Setmana, està a punt de complir 30 anys.

La Volta estava dividida en dues categories: adults i escolars. A les 18 hores va ser l'eixida de 170 xiquets agrupats per edats en diferents categories, que reberen una medalla i diferents regals com a premi al seu esforç. A les 19.30 hores va ser el torn dels 625 corredors de categories júnior, sénior i veterans, masculí i femení, que van vindre de diverses parts de la geografia valenciana. Havien de completar un recorregut urbà de 7.5 quilòmetres, exigent però molt divertit i a l'abast de tots.

El millor temps absolut de la prova el va fer el corredor Miguel Vázquez Fernández, del club Almar, que competia en la categoria de veterans A, amb un temps de 25'21". La segona posició va ser per a Poli Limia Saus, sénior, a 36" del primer. El podi el va completar Juanjo Cano Vaquero, veterà A, del CA Delta Valencia, a 1'04" de Vázquez.  En categoría femenina, el millor temps va ser per a Mari Paz Domingo, veterana A del club Atletismo Villar, amb un temps de 31'27". Va estar acompanyada al podi per Mª José López, del club 5dedos Valencia, i per Laura Cambronero, del club Els caragolets.

En acabar, es van lliurar els premis i regals, en una cerimònia presidida per l'alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, i la regidora d'Esports, Iris Marco. L'organització va estar a càrrec de Píndar Esports amb la col•laboració del Club Atletisme La Pobla de Vallbona. A banda dels trofeus per als diversos guanyadors, també es va regalar un pernil salat al Club més nombrós, que va ser el de la Pobla, i un trofeu al segon, Los Chasquis, i un al tercer, l'Eliana Running. La classificació de la prova es pot consultar al web www.circuitorunners.com/la-pobla-de-vallbona/.

El cap de setmana ens va deixar també una interessantíssima Volta Ciclista júnior i femenina organitzada impecablement un any més per la Penya Ciclista de La Pobla i el tancament de competicions com el pàdel o el tenis, entre moltes altres. I encara continua l'activitat. Ahir dilluns es va posar punt i final a la competició de frontenis, divendres es disputarà la final del futbol-7 i dissabte de vesprada se celebrarà el torneig triangular de fútbol sala. Amb aquesta última competició es clourà definitivament la XXIX edició de la Setmana Esportiva de la Pobla amb un balanç molt positiu pel que fa a la participació.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal