La Pobla lliura els premis d'excel·lència i el reconeixement als professors que es retiren La Pobla lliura els premis d'excel·lència i el reconeixement als professors que es retiren
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla lliura els premis d'excel·lència i el reconeixement als professors que es retiren

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha concedit els Premis a l’Excel•lència Acadèmica. Una iniciativa que enguany compleix la cinquena edició i que ja s’ha consolidat entre la comunitat educativa de la localitat.

En total han sigut 19 els alumnes premiats en els cursos de sisé de Primària a segon de Batxillerat, que són els que presenten el millor expedient acadèmic dels seus respectius cursos als diferents centres educatius de la Pobla: els col•legis San José, San Rafael, el Centre Color, el CEIP Lluís Vives, el CEIP El Campés, el CEIP Mas de Tous i l’IES La Vereda.

La relació de premiats és la següent: en 6é de primària, de Lluís Vives, Marta Zarzo; del Centre Color, Mónica Arrué; del Mas de Tous, Hugo Ruiz; de San José, Alejandro Suay; de San Rafael, Héctor Bataller i del Campés, Lucía Castro.

En 1r d'ESO, de San José, Silvia Martí i de l'IES La Vereda ,Ainoa Asencio. En 2n d'ESO, de San Rafael, Isabel Fernández, de l'IES La Vereda, Mireya Gaviria, i de San José, Carla Garcia. En 3r de l'ESO, de San Rafael, Anna Martínez, de San José, Raquel Asensi, i de l'IES La Vereda, Ana Maria Lambe. En 4t de l'ESO, de l'IES La Vereda, Nora Rahmani, del col•legi San José Maria Llorens, i de San Rafael, Marta Pérez.
Finalment, en primer de Batxillerat, de l'IES La Vereda Xavier Camps, i en segon, Raquel Salvador.

Han sigut les Juntes d’Avaluació dels propis centres les que han remés a l’Ajuntament els expedients dels alumnes que complien els requisits. Entre tots aquests alumnes s’han repartit diplomes commemoratius i premis que consisteixen en targetes per valor d’entre 30 i 60 euros per a canviar als comerços de la Pobla per articles de papereria i material escolar. L’acte de lliurament l'ha presidit l’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia i la regidora d’Educació, Regina Llavata.

En el mateix acte s’ha retut homenatge a dos professores de centres de la Pobla que enguany s’han jubilat. Són Empar Inglada Villalba, mestra durant els últims 4 anys al col•legi Lluís Vives i amb tota una vida dedicada a l’ensenyament i Vicenta Gadea Savall, que de tota una llarguíssima trajectòria en la docència, 32 anys els ha passat a la Pobla, 16 al Lluís Vives i altres 16 a l’IES La Vereda. Totes dues han rebut un detall i un merescut reconeixement.

després d'una llarga carreraper la educació

Premis d'excel-lencia

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal