La Pobla: L'Ajuntament farà una enquesta entre els joves perquè participen en el disseny de la LLar Jove La Pobla: L'Ajuntament farà una enquesta entre els joves perquè participen en el disseny de la LLar Jove
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: L'Ajuntament farà una enquesta entre els joves perquè participen en el disseny de la LLar Jove


L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha elaborat una enquesta dirigida als joves de la població entre 14 i 30 anys, que té per objectiu conéixer les seues inquietuds i els seus interessos. Els resultats de l’enquesta serviran per a confeccionar la programació d’activitats de la Llar Jove.
L’enquesta pretén ser una eina que permeta participar a la gent jove, a fi d’arreplegar les seues propostes i d’escoltar els seus suggeriments per tal de fer una planificació adequada a les seues necessitats.
El qüestionari que l’Ajuntament ha fet arribar a través del seu portal web i de les xarxes socials planteja diverses preguntes. Per exemple, quines coses els agraden o quin tipus d’activitats els agradaria que la Llar Jove els oferira en relació a les diferents àrees d’educació, formació, ocupació, cultura o oci, entre altres.
També s’inclouen preguntes més concretes sobre l’associacionisme juvenil o la creació del Consell de la Joventut. Els joves valoraran també en l'enquesta la possibilitat que se'ls ofereix de participar en l’elaboració de la programació de la Llar Jove i se'ls donarà l’oportunitat d’afegir el que consideren.
En definitiva, es tracta d’una iniciativa que pretén escoltar la veu dels joves i recopilar els seus gustos i necessitats, per tal d’adaptar la programació, els cursos, els tallers i les activitats al que realment els interessa.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal