La Pobla: dissabte 25 juliol la II Mostra Solidària de productes agroecològics La Pobla: dissabte 25 juliol la II Mostra Solidària de productes agroecològics
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: dissabte 25 juliol la II Mostra Solidària de productes agroecològics

La Pobla de Vallbona acollirà aquest pròxim dissabte la II Mostra Solidària de Productes Agroecològics. Es tracta d'una exposició de verdures ecològiques que té com a objectiu conscienciar la població de la importància d'un sector tan tradicional de la nostra economia i que, a més, coincideix amb la finalització del Curs d’Agricultura Ecològica que s'ha dut a terme. 


La Mostra es realitzarà al Mercat Municipal, de 9 a 13 hores del migdia. Està organitzada per l'associació agroecològica L’Olivarda, i patrocinada per l'Ajuntament, Cáritas Parroquial i Caixa Popular. 
En la mostra es podran apreciar les diferents verdures i productes del camp, fruit de les pràctiques de cultiu agroecològic, i es mostraran els seus avantatges i particularitats. En aquest sentit, es realitza una tasca de conscienciació de com l'abandonament d'un sector productiu amb tanta tradició a la Pobla com és l'agricultura pot ser molt negatiu en termes econòmics, mediambientals o de sostenibilitat.

Aquest acte serveix de cloenda dels cursos de formació de l'associació L’Olivarda, en els quals s'ha consolidat el projecte associatiu. Mitjançant aquests cursos s'ha realitzat, entre moltes altres coses, els horts escolars del col•legi públic El Campés i del Lluís Vives, en els quals més de 1.000 alumnes han participat en diferents activitats programades. 

A més a més, durant la Mostra es llançarà una iniciativa que consisteix a crear un grup de consum que estiga disposat a adquirir els productes de temporada que vagen sorgint de l'horta, i que fomente l'ús del camp i l'agricultura com a mitjà de vida, a més de fer créixer la comunitat de persones compromeses amb aquestes pràctiques mediambientals.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal