La Pobla: Ajuntament i l'Obra Social de 'La Caixa' junts per col.laborar amb els menjadors socials escolars La Pobla: Ajuntament i l'Obra Social de 'La Caixa' junts per col.laborar amb els menjadors socials escolars
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: Ajuntament i l'Obra Social de 'La Caixa' junts per col.laborar amb els menjadors socials escolars

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona col·laborarà amb l'Obra Social "La Caixa" en el seu programa de finançament dels menjadors socials dels centres escolars de la localitat per al pròxim curs escolar. Aquest programa permetrà cobrir les necessitats de menjador escolar a famílies amb risc d'exclusió social.

El consistori ha estat l'escenari de la reunió informativa mantinguda amb els directors dels centres escolars, tant públics com concertats de la Pobla de Vallbona, per informar-los de la col·laboració amb aquesta entitat.

El programa de l'Obra Social "La Caixa", que és representada pel director de l'oficina de la localitat, Agustí Llorens, finançarà amb 2.000 euros a cada centre escolar per atendre i cobrir el cost del menjador dels alumnes de famílies amb risc d'exclusió social, que no estiguen ja coberts per la beca de Conselleria. El Consistori, per la seua banda, exercirà una tasca mediadora i de coordinació.

La regidora delegada d'Educació i Serveis Socials, Regina Llavata, els ha informat que els centres escolars, que triaran els alumnes beneficiats del programa, treballaran de forma coordinada amb els departaments municipals, per detectar els casos de famílies que puguen ser beneficiàries d'aquesta subvenció.

Per la seua banda, tant el Consistori com el representant d'Obra Social "La Caixa", han mostrat la seua disposició a col·laborar en properes iniciatives per millorar les condicions dels col•lectius més vulnerables.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal