Cap de setmana musical i de Bandes musicals en diversos municipis de la comarca, Sant Antoni, Bétera, Llíria i La Pobla Cap de setmana musical i de Bandes musicals en diversos municipis de la comarca, Sant Antoni, Bétera, Llíria i La Pobla
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cap de setmana musical i de Bandes musicals en diversos municipis de la comarca, Sant Antoni, Bétera, Llíria i La Pobla

Les diferents bandes de música dels municipis ofereixen concerts i actuacions este cap de setmana

En Sant Antoni: Divendres 17 Concert i Intercanvi de Bandes en Colinas a les 20 hores Música i festaalbarri Colinas de Sant Antoni; Camp de Túria i Camp de Morvedre de la mà de les dues societats musicals. La de Sant Antonio i la de Petres.

La de Sant Antoni dirigida per Ximo Romero,  oferirà varies obres: 'La Gracia de Dios', 'El Relicario', 'La Vida esBella', 'Colosseum'.

La de Petres dirigida per Enrique Soria, executarà les següents: 'La ciudad antigua', 'Escuela de gladiadores', 'El Templo de Isis', 'Vesubio, la erupción del volcán', 'La reconstrucción de Pompeya'.

A l'entorn del Centre Comercial en les festes d'eixa zona del municipi de Sant Antoni que convoquen l'Associació de Veïns de Colinas




En Bétera: Festival Internacional de Bandes, el divendres 17 de julio,  el Centre Artístic Musical de Bétera, en col·laboració amb l'Ajuntament de Bétera, organitza este acte a la Casa de la Cultura del municipi, divendres 17 de juliol, a les 19.00 hores. L'entrada és gratuïta.  En este Festival musical, organitzat pel CAM i en col·laboració amb l'Ajuntament de Bétera, demà divendres 17 de juliol a les 19.00h al Palauet, es compta, com a banda internacional convidada, amb la Corps Philarmonique de Châtillon Vall d'Aosta (Itàlia), a càrrec del director Davide Enrietti. Naix a 1780 amb el nom de "Musique" i és una de les poques formacions italianes que daten del segle XVIII. Una Banda, per cert, que també ha vingut a participar, a la 129a edició del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València este dijous.


Per altre costat, la Banda Simfònica del CAM de Bétera, sota la batuta del director convidat Bram Sniekers, també sorprendrà i delectarà a tots els assistents amb este espectacle de música clàssica.

En València, venit des de La Pobla de Vallbona
 
La Corporació Musical de la Pobla de Vallbona participarà demà divendres, 17 de juliol, en el 129é Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València". Com és tradicional, el Certamen se celebrarà en el Palau de la Música a partir de les 17.00 h de la vesprada.

Per a la participació del Certamen Internacional, la Corporació Musical ha triat per al programa lliure dues peces de l'autor valencià Juan Gonzalo Gómez Deval. En primer lloc, interpretaran el pasdoble Mari Carmen Desco i, a continuació, la peça titulada Dragón Elliot.

L'any 2013, després de molt anys sense participar-hi, la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona va tornar al certamen amb motiu del 150 aniversari, i va obtenir el segon premi en la Secció Segona. Enguany la Banda, després dels bons resultats de la passada participació, hi torna amb entusiasme, il•lusió i ganes de complir nous objectius i metes. Tot un any d'assajos, sacrifici i esforç per part dels músics, del seu director i de la directiva de la Corporació, es faran palesos en el concert de demà.

A l'actuació no faltarà la presència de l'alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia i Tamarit, per donar suport a la banda de la seua localitat.

A Llíria L'actuació es realitzarà aquest dissabte a les 19.00 hores en el teatre de la Llar del Jubilat

La Banda Musical UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans realitzarà aquest pròxim dissabte 18 de juliol el seu tradicional concert d'estiu dins de la programació cultural de l'Ajuntament de Llíria. L'agrupació de jubilats actuarà a les 19.00 hores en el teatre de la Llar del Jubilat.

La banda, dirigida pel mestre José Alonso, interpretarà un amè programa amb obres de Tormo Ibáñez, Soutullo i Vert, Floyd O. Harris, Teixidor, Roy Anderson, Arthur Pryor i Padilla.

Concert de la rondalla “Vicente Giménez”

D'altra banda, l'agenda musical del cap de setmana es completarà el diumenge amb el concert que oferirà l'Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez” a les 19.30 hores en l'auditori del Conservatori Municipal de Llíria. Aquest concert forma part del programa d'actuacions de “Retrobem la Nostra Música” de la Diputació de València
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal