La Pobla: COMPROMIS, PSPV, CUPO y EUPV signen acord de govern que encapçalarà Josep Vicent Garcia La Pobla: COMPROMIS, PSPV, CUPO y EUPV signen acord de govern que encapçalarà Josep Vicent Garcia
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: COMPROMIS, PSPV, CUPO y EUPV signen acord de govern que encapçalarà Josep Vicent Garcia

El dissabte 13 es votarà la investidura a La Pobla de Vallbona i serà nomenat alcalde Josep Vicent Garcia com a cap en aquesta legislatura del govern que els grups COMPROMIS-PSPV, CUPO i EU-EV-ERPV han conformat.

Amb voluntat de treballar i avançar, en paraules del futur nou alcalde Josep Vicent Garcia 'es tracta d'un govern estructurat per a treballar i donar resposta a les necessitats actuals de la gent de La Pobla'

El nou equip de govern ve rodat, perquè ha realitzat propostes, discutint-les i elaborant-les durant tota la legislatura, sent un dels pocs municipis de la comarca en què l'oposició ha treballat conjuntament, pensant sens dubte en aquest moment que sabien o confiaven arribaria.

La inclusió de tots els grups  que ván ser 'oposició des del 2011 en el nou equip de govern aconsegueix  una gran representació en  vots i l'estabilitat per a la legislatura.

Els representants dels partits, que han mantingut durant tota la legislatura en l’oposició una magnífica relació, han subratllat que el nou govern té com a prioritats recolzar els veïns que es troben en situació de més necessitat, millorar la gestió municipal amb un programa basat en la transparència i en la participació del ciutadà, subsanar les deficiències urgents que, pel que fa a infraestructures, pateix el poble i demanar una nova revisió dels valors cadastrals per al municipi.

La ronda de contactes i reunions que han mantingut els membres del futur govern des de la celebració de les eleccions ha tingut com a objectiu fonamental elaborar un programa comú que puga ser assumit per tots els membres de l’equip, així com el repartiment de les competències i regidories en el que serà un govern transversal, obert i col•laborador.

El candidat a l’alcaldia, Josep Vicent Garcia, ha subratllat el bon clima existent en tot moment durant les negociacions i ha destacat que “l’equip és una pinya. No és un pacte a qualsevol preu per a arribar al govern, sinó un acord entre grups i persones que han treballat conjuntament durant quatre anys i tenen unes prioritats i una forma d’entendre la política molt semblant, propera i transparent”.

Malgrat els intents de l’alcaldessa en funcions, Mari Carmen Contelles, d’arribar a un acord amb Ciutadans, CUPO i, fins i tot, el PSOE per tal de mantindré l’alcaldia, oferta que ha sigut rebutjada per tots els grups, les converses entre Compromís, PSPV-PSOE, CUPO i EU-Els Verds-ERPV han prosperat i al llarg de la jornada faran públic l’acord de govern signat.

Sintonia en el nou equip

La signatura del pacte s'ha fet per tots.



moment de signar l'acord


 
L’equip de govern acorda la següent distribució de funcions i àrees que coordinarà i dirigirà cada regidor.
  • Francisco Javier Esteban Alcañiz: Festes i Música (i recolzament a l’àrea de Cultura)
  • Francisco Manuel Navarete Lázaro: Projectes Urbans i Urbanitzacions.
  • Juan Aguilar Moncayo: Urbanisme, Serveis, Mobilitat.
  • Francisco Javier Novoa Pérez: Promoció Econòmica, Comerç i Turisme. Salut.
  • Iris Marco i Pérez: Esports. Recolzament a Josep Vicent en competències d’alcaldia (Seguiment d’Acords, Protocol, Economia i Hisenda, Serveis Centrals…). Continguts de l’àrea de comunicació i notes de premsa.
  • José Miguel Tomás Madrid: Comunicació i Noves tecnologies.
  • Beatriu Palmero i Simón: Cultura i Discapacitat. Recolzament a Josep Vicent i Iris en tasques d’alcaldia.
  • Regina Llavata i Salavert: Educació, Drets Civils i Serveis Socials.
  • Francisco Javier Descalzo Heras: Participació i Transparència. Medi Ambient i Agricultura.
  • Lucía Sanchis Pitarch: Joventut.
  • Josep Vicent Garcia i Tamarit (Alcaldia): Seguiment d’acords, Protocol, Economia i Hisenda, Comunicació (coordinació), Serveis Centrals, Recursos Humans, Seguretat Ciutadana.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal