Bétera: Cristina Alemany (COMPROMIS) més a prop de ser investida alcaldessa el dia 13 Bétera: Cristina Alemany (COMPROMIS) més a prop de ser investida alcaldessa el dia 13
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera: Cristina Alemany (COMPROMIS) més a prop de ser investida alcaldessa el dia 13

La manca de pactes entre Ciutadans, Partit Popular i el seu anterior soci de govern 'Mas Camarena', poden facilitar la seva investidura el dia 13.

Ciutadans, es distancia dels dos grups majoritaris COMPROMÍS I PARTIT POPULAR i només acceptaria acords si té l'Ajuntament, alguna cosa improbable donada la diversitat de grups que han obtingut representació al Consistori.

 Compromís va obtenir 6 regidors, igual que el PP, tot i que la llista més votada va ser la primera. Ciutadans va obtenir 2 regidors a les eleccions del 24 de maig i l'alcaldia és molt probable que hi arribi a Cristina Alemany el dia 13, la formació de govern o de majories estables és altra cosa i precisa d'acords, que depenen d'una geometria més diversa.

Les majories absolutes, al nostre municipi, s'obtenen amb 11 vots d'un total de 21 regidors, per obtenir majoria la probable nova alcaldessa ha d'obtenir el suport de, al menys 5 edils més, pel que es necessiten acords en cada moment amb PSPV-PSOE (3), Assemblea Bétera Ciutadana - Podem - (1) i Mas Camarena (3)

 Per la seva banda el portaveu de Ciutadans, Pedro Ángel Gallén, ha declarat que: "Hem escoltat les dues forces més votades del municipi, perquè així ens ho van demanar, transmetent el mateix missatge, que des del nostre Partit es manté, no vam acudir a escoltar egos particulars, si a oferir el programa i el projecte de Ciutadans " i ha afegit" No entraré en cap govern que no presideixi, i faré públic, tots els acords que es puguin adoptar. La signatura d'un compromís exhaustiu, sobre la lluita contra la corrupció, així com la creació d'un comitè a favor de la transparència i el bon govern, són els valors que exigeix ​​el Partit, per poder gestionar el canvi que demanen els veïns ".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal