La Pobla: Més de 600 persones han participat en el 2º Cicle de Conferències del CEL (Centre d'Estudis Locals) La Pobla: Més de 600 persones han participat en el 2º Cicle de Conferències del CEL (Centre d'Estudis Locals)
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: Més de 600 persones han participat en el 2º Cicle de Conferències del CEL (Centre d'Estudis Locals)

El Centre d'Estudis Locals (CEL) de la Pobla de Vallbona ha fet un balanç "molt positiu" de l'acollida rebuda pels habitants de la localitat en el segon cicle de conferències organitzat per aquesta entitat i que ha conclòs recentment amb una assistència que frega les 600 persones. El segon cicle ha girat en torn de la "Ciència, art i societat" que s'ha desenvolupat al llarg dels darrers tres mesos mitjançant les 14 conferències realitzades.

J. Alandes- literatura present. de llibre La mirada del Crocodil.
El president del CEL de la Pobla, José Luis Crespo, ha agraït "la resposta que hem obtingut en aquest segon cicle, tant perquè s'han duplicat les xifres d'assistents com per la participació i implicació de la gent del poble que a poc a poc veu el CEL com una part important de dinamització social i de divulgació de la història i els arrels que ens serveix per conèixer-nos més".   

Crespo ha afegit que "per primera volta es veu que una entitat de la Pobla és capaç de fer un cicle de conferències amb una periodicitat i regularitat fins el punt de convertir-se en un punt d'inflexió a l'hora de crear un ambient cultural independent dels poders polítics i que representa els pensaments i accions de particulars, associacions i professionals de la societat civil de la Pobla".

-Ivan Carbonell, Conf. Etnopoètica del Camp del Turia.
El cicle ha suposat una presentació "dels darrers avenços culturals i científics a més d'un aprofundiment sobre l'impacte i les conseqüències sobre la societat present i futura, especialment pel que fa al canvi climàtic, les investigacions sobre l'àtom, la intel•ligència artificial i la divulgació del patrimoni local alhora que s'ha pogut reflexionar també sobre les incidències en el dia a dia a partir de tres qüestions molt importants: qui érem, qui som i qui serem en el futur".

El CEL ha volgut insistir en la necessitat de continuar estudiant i reflexionant "sobre la realitat que s'està formant a partir de l'inici de la tercera revolució industrial que estem vivint actualment, més enllà de les esgarrifoses conseqüències de la crisi econòmica". 

Conferécia de Salvador Martí - Bosso deHiggs

conf segregacio de l'Eliana i la Pobla de Vallbona

Cartell de les Conferències


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal