Bétera: Més de Cinquanta persones en la xarrada i debat organitzada per EU-EV sobre la PAC - Política Agrària Comuna Bétera: Més de Cinquanta persones en la xarrada i debat organitzada per EU-EV sobre la PAC - Política Agrària Comuna
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera: Més de Cinquanta persones en la xarrada i debat organitzada per EU-EV sobre la PAC - Política Agrària Comuna

L'Eurodiputada Paloma López d'Izquierda Unida i el candidat a la Generalitat per EU-EV, José Soler, van poder compartir les seues apreciacions al voltant de la situació real de la Política Agrària Comuna amb més de cinquanta persones que van acudir a l'acte que es  celebrà divendres passat 24 d'abril en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Bétera.

Els assistents després d'escoltar als intervinents van obrir un torn de paraules en el qual es van valorar també els efectes que estaven patint ja els agricultors i pagesos en tot el País.

Una PAC feta per a les  grands propietaris de terres i contra agricultors i llauradors.

L'Eurodiputada d'Izquierda Unida Paloma López va deixar clar en la seua intervenció les greus conseqüències que aquesta PAC ja està tenint entre els agricultors i llauradors. Un resultat que empitjorarà més encara les condicions en què exerceixen un treball que ja de per si ve afectat per tantes incidències e intermediaris que fixen les regles del mercat, sense que, ni consumidors, ni llauradors i agricultors puguen actuar.

Renda Agrària, Agricultura Ecològica, aposta per el Cooperativisme i fre a les grans distribuïdores

Tant Paloma López com José Soler van deixar clar el treball que havien realitzat amb el sector i que el que s'aprovat està molt lluny de les propostes que vénen defensant intentant fer de portaveus dels afectats. En aquest sentit van insistir que la seua aposta és per garatirr la Renda Agrària i dins de l'Agricultura Ecològica, de proximitat i, sobretot, posant en valor l'agricultura autòctona. Quant a la forma, tots dos van coincidir a recolzar el Cooperativisme Agrícola i a seguir defensant als agricultors i llauradors enfront de les pressions i explotacions dels Grans Distribuïdors.

Finalitzat l'acte, encara es veia als assistents debatent  sobre el tema, donada la densitat que van tenir les dues intervencions.
Un moment del debat
Intervé Paloma López
Intervé Jose Soler

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal