'Sumem per l'Eliana' aconsegueix omplir i rebentar la seua seu el dia de la inauguració 'Sumem per l'Eliana' aconsegueix omplir i rebentar la seua seu el dia de la inauguració
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Sumem per l'Eliana' aconsegueix omplir i rebentar la seua seu el dia de la inauguració

Nombrosos veïns i veïnes van assistir ahir 20 de març a la presentació i inauguració del local de la coalició Esquerra Unida Els Verds 'Sumem per l'Eliana', el dissabte el carrer Major de l'Eliana desbordava de gent plantats davant del número 10.

Els dos representants de la coalició - José Lorente per EUPV i Pura Peris Els VERDS - mostraven la seua satisfacció amb els gestos continguts durant tot l'acte. El local va quedar abarrotat i el carrer també s'omplí de gent intentant escoltar des de de fora.

Marga Sanz que va estar en l'acte va manifestar la seua satisfacció per aquesta coalició i que en l'organització que coordina aqueix és el treball que s'està fent, intentar confluir on es puga amb forces que puguen compartir projectes i programa.

Dos equips que s'han convertit ja en un i que porten diversos anys coincidint en iniciatives i en projectes per als veïns i veïnes de l'Eliana

Els dos caps de la llista (Jose Lorente i Pura Peris) en les seues intervencions van destacar el treball fet pels dos grups durant aquests quatre anys i l'experiència d'altres eleccions anteriors així com la necessitat de sumar perquè la coincidència en molts plantejaments és  evident.

La unió dels dos grups  en aquestes eleccions és una aposta per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l'Eliana, des de l'experiència del treball realitzat durant aquests anys, tant des del govern com des de l'oposició i amb el convenciment d'aportar molt més junts que per separat.

Moltes expectatives al voltant del projecte que comencen pensant ja a l'Eliana

L'èxit de participació i d'assistència mostra les expectatives que des de l'Eliana es té en el grup i en què les sinergies de tots dos ajuden a acréixer les polítiques culturals, socials, d'ocupació, d'integració i sostenibilitat mediambiental del futur govern del municipi.

En finalitzar l'acte els assitents es van animar més encara amb una picaeta que va ajudar a passar el fred i el vent d'una vesprada desapacible en el carrer, però molt còmoda i agradable en l'ambient assolit en el nou local. El local vol ser una aposta per la comunicació amb els veïns i veïnes de l'Eliana, un lloc en el qual debatre, realitzar reunions, xarrades, conferències i actes oberts a l'estil d'un Ateneu.

Marga Sanz, Pura Peris i Jose Lorente
de gom a gom

en el carrer perquè dins no cabien ja


Fins arribar a la picaeta

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal