Riba-roja L'Ajuntament 'relaxa' el servei de bus de connexió amb el Metro en plenes falles i plovent Riba-roja L'Ajuntament 'relaxa' el servei de bus de connexió amb el Metro en plenes falles i plovent
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja L'Ajuntament 'relaxa' el servei de bus de connexió amb el Metro en plenes falles i plovent

Esquerra Unida de Riba-roja denuncia que el servei organitzat per l'Ajuntament per a connectar el Metro amb les diferents zones del municipì ha deixat de funcionar huí, precisament quan plou i els veïns/es volen usar-ho per a viatjar de Riba-roja a València i tornar a Riba-rojatornada en plenes falles.

El 'cabreig' que mostren els usuaris ha sigut palés en les queixes que manifestaven els qui han volgut arribar des de Riba-roja a València hui, dia de festes falleres. 

Cabreig important de la població, per una gestió municipal nefasta
Segons Esquerra Unida: 'Primer dia de plutja a Riba-roja de Túria en plenes falles, i una vegada més el PP ens sorpren amb la seua planificació i previsió en matèria de transport.

Com es de rebut es el primer dia festiu i gran quantitat de ciutadans del poble, volen utilitzar el metro per visitar les falles de València.

El problema es que plou, i al PP ha donat festa al servici de autobús-metro, es a dir que no tenim transport públic, la gent es queixa, però quant desprès de conseguir arribar a l'abaixador es troven que la máquina d'expedició de billets no funciona, que la marquesina no protegis mes que a una dotzena de persones i les altres han de aguantar la plutja damunt, i per si fora poc, les obres de l'antiga via des de l'estació vella fins a l'abaixador fan inpracticable l'acces al estar enfangat i tot el fang inunda el vials de baix.

Cabreig important de la població, per una gestió municipal nefasta'

Image de la Plataforma Metro al Centre de Riba-roja  Ja

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal