Riba-roja: 28 de març Cayo Lara, Marga Sanz, Ignacio Blanco i presentació de candidats locals i de la comarca Riba-roja: 28 de març Cayo Lara, Marga Sanz, Ignacio Blanco i presentació de candidats locals i de la comarca
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja: 28 de març Cayo Lara, Marga Sanz, Ignacio Blanco i presentació de candidats locals i de la comarca

En el parc Maldonado  dissabte que ve 28 de Març, a les 18 hores, Esquerra Unida de Riba-roja  presentarà  la llista de candidats locals per a les pròximes eleccions municipals del 24 de Maig, una candidatura plural que combina joventut i experiència per a aconseguir un objectiu comú: refer Riba-roja.

El candidat d'Esquerra Unida a l'alcaldia de Riba-roja, Rafa Gómez, arribat a Esquerra Unida des del seu activisme en moviments socials i especialment vinculat a les necessitats escolars del municipi, estarà acompanyat de Cayo Lara, Coordinador General d'Esquerra Unida, Marga Sanz, Coordinadora General d'Esquerra Unida del País Valenciá i Ignacio Blanco, candidat d'EUPV a la presidència de la Generalitat Valenciana.

Esquerra Unida aposta en aquestes eleccions municipals per la presència de persones més joves que representen a un sector imprescindible de la societat i que porten molt temps participant i militant social i políticament en Riba-roja, com Jaume Ruiz, actual Coordinador de Riba-roja i vinculat a diversos moviments socials, o Carles Gutierrez, ex-coordinador de Joves EUPV i Ex-Secretari d'Organització de Joves EUPV.
Amb aquesta candidatura, Esquerra Unida Riba-roja té el propòsit de refer Riba-roja i prioritzar d’una vegada les necessitats reals dels veïns del poble, revertint les privatitzacions dels serveis públics, protegint Porxinos, canviant l'urbanisme i creant un Comitè Soci-econòmic entre altres objectius.

L'acte serà presentat per Carmen Folgado, actual portaveu d'Esquerra Unida a l'Ajuntament. Durant l'acte es presentaran les/els caps de llista de tota la comarca.

Presentació de la candidatura a les 18h . A partir de les 11.30h hi haurà música i espai associatiu.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal