El Museu de les Ciències organitza tallers de 'Pequeastronomía' aquest cap de setmana El Museu de les Ciències organitza tallers de 'Pequeastronomía' aquest cap de setmana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Museu de les Ciències organitza tallers de 'Pequeastronomía' aquest cap de setmana

EL Museu de les Ciències ofereix durant aquest cap de setmana dos tallers de ‘Pequeastronomía’ (dissabte i diumenge, d'11 a 12 h) perquè els xiquets descobrisquen curiositats sobre els astres del Sistema Solar mentre realitzen divertits experiments amb els quals comproven entre altres coses com es formen els cràters en la Lluna.

Aquesta activitat, que forma part de l'oferta escolar del complex, s'ofereix durant aquest cap de setmana també al públic familiar i s'emmarca dins de la ‘Escola de l'Espai’, una iniciativa que engloba totes les activitats, exposicions i continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències relacionades amb l'astronomia. Es posa a la disposició del visitant el ‘Passaport de l'Espai’ perquè vaja realitzant les activitats proposades i així formar part de la ‘Escola de l'Espai’.

El ‘Passaport de l'Espai’ pot sol·licitar-se en taquilles del Museu de les Ciències o del *Hemisfèric. Cada vegada que el visitant participe en una de les activitats de l'Escola, se li encunyarà en la casella corresponent. Els menors de 8 anys que superen almenys 5 proves, així com els que tinguen o siguen majors de 8 anys amb 8 proves acreditades abans del 31 de maig de 2015 participaran en un sorteig, després de lliurar el seu passaport amb els encunys necessaris en les taquilles del Museu.

Els tallers (dissabte i diumenge d'11 a 12 h) s'inclouen en ‘L'Escola de l'Espai’, una iniciativa realitzada en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA)

Visites guiades

En l'Hemisfèric, les activitats que s'inclouen en la ‘Escola de l'Espai’ són les projeccions ‘Univers ocult’, ‘Mil milions de sols’ i ‘Les Nocturnes d'hivern’ mentre que en el Museu de les Ciències els continguts són el mòdul interactiu ‘Acadèmia de l'Espai’ i el ‘Aula Cadet de l'Espai’, així com les visites guiades a l'exposició ‘Gravetat Zero’ (pròximes dates: 14 i 15 de febrer, 28 de febrer i 1 de març, així com el 21 i 22 de març)

A més d'aquest cap de setmana, els visitants podran de nou apuntar-se a nous tallers de Pequeastronomía, els dies 21 i 22 de febrer, 7 i 8 de març, 28 i 29 de març de 2015. Els tallers de ‘Pequeastronomía’ es realitzen en la primera planta del Museu de les Ciències, al costat del Cadet de l'Espai, i el preu és d'1 euros amb l'entrada al Museu de les Ciències. Per als socis del Club Passe Anual és gratuït prèvia inscripció fins a completar l'aforament.

A més d'aquests continguts s'inclou també ‘Astronomia en el Museu’, el cicle de conferències gratuïtes que desenvolupa cada any la Ciutat de les Arts i les Ciències amb xarrades impartides per experts i observacions amb telescopis des dels exteriors. Els participants de la ‘Escola de l'Espai’ podran encunyar un màxim de dues conferències en el seu Passaport de l'Espai.

‘Carnestoltes Espacials’

Dins de les diferents propostes de la ‘Escola de l'Espai’, el cap de setmana vinent se celebraran uns ‘Carnestoltes Espacials’ de manera que els xiquets de 4 a 12 anys que vengen disfressats de temàtica espacial tindran accés gratuït al Museu de les Ciències. S'admeten aliens, astronautes, personatges de pel·lícules de ciència ficció, estels, llunes, etc… La Ciutat de les Arts i les Ciències se sumarà així a la popular festa amb una ambientació ‘estel·lar’. Cada xiquet haurà d'anar acompanyat d'un adult.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal