Marxes de la dignitat (22m) de nou al carrer denunciant la precarietat, convoquen als joves el 26 novbre Marxes de la dignitat (22m) de nou al carrer denunciant la precarietat, convoquen als joves el 26 novbre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Marxes de la dignitat (22m) de nou al carrer denunciant la precarietat, convoquen als joves el 26 novbre

La campanya és una crida a la joventut per sortir al carrer el proper 26 de novembre en el que han anomenat la 'Ruta de la precarietat'

La plataforma estatal de les Marxes per la Dignitat 22M llançarà una campanya per a aquest dimarts amb la finalitat de denunciar públicament la precarietat a la qual està sotmesa la joventut. Amb el lema 'No és terra per a joves', la plataforma pretén visibilitzar el fenomen de la immigració que està patint aquest col·lectiu, tant des de les seves ciutats i pobles natals a les capitals, com cap a altres països a la recerca de pa, sostre i feina.
La plataforma que va treure dos milions de persones el passat 22 de març als carrers de Madrid, ha dut a terme aquesta campanya per explicar com aquest fenomen deriva d'unes polítiques que han donat lloc a la manca d'oportunitats i projecte de vida a curt ia llarg termini per als joves. De la mateixa manera, la campanya critica les continues polítiques laborals i educatives que han provocat que a l'Estat espanyol hi hagi un 42% d'atur per a les persones menors de 30 anys, gairebé la meitat de la població juvenil.

En la mateixa línia, la campanya tracta també de visibilitzar als 45.000 joves que "han estat expulsats del sistema educatiu i als qui se'ls ha robat el dret a rebre una educació gratuïta i de qualitat". Igual que, amb motiu de l'acostament del proper 25 de novembre, dia contra la violència masclista, el manifest de la campanya mostra la seva contrarietat a la situació per la qual travessen les dones a les que amb les últimes polítiques en la matèria "se'ls nega ser propietàries dels seus cossos i se'ls relleva a l'àmbit privat ".

Per tot això, les Marxes de la dignitat fan una crida "a la rebel·lia i la mobilització dels joves per recuperar la dignitat d'una generació a la qual estan destruint el seu present, però sobretot el seu futur".

Per a això, el proper 26 de novembre, en el marc de la setmana de lluita convocada per la plataforma, fan una crida als joves perquè surtin al carrer en la mobilització de la 'Ruta de la precarietat "que es durà a terme en els diferents territoris de l'Estat i que pretén denunciar "la situació de precarietat laboral amb uns treballs temporals i condicions d'esclavitud que esgoten qualsevol projecte de futur" per al col·lectiu.

Les Marxes de la Dignitat consideren que les polítiques del governs espanyol i valencià no responen als interessos de la majoria de la població per la qual cosa treballen per canviar les polítiques i el sistema per un altre que estiga al servei de la ciutadania. A més, volen denunciar la corrupció que està tan estesa al País Valencia. En eixe sentit exigeix judici i càstig als responsables dels casos de corrupció 

 La primera columna va eixir el passat dia 4 de novembre des de les ciutats d'Elx i Alacant confluint a Asp. En aquests moments una trentena de persones es troben caminant per la Foia de Castalla per arribar hui a Ibi i continuarà per Alcoi, Beniarrés, Pobla del Duc, Xàtiva, Alzira, Silla, Catarroja i Parc Alcosa.

La columna de Castelló iniciarà la marxa a València el proper dilluns 10 de novembre passant per Vila-real, Les Alqueries, Nules, Vall d'Uixó, Almenara, Sagunt, Puçol i Meliana.

La tercera columna eixirà de Bunyol el dimecres 12 de novembre i passarà per Xest, Quart de Poblet i Aldaia.

Totes arribaran a la plaça de Patraix de València a les 12 hores de dissabte 15 de novembre on es faran diversos parlaments i es dinarà. A les 17 hores començarà una gran manifestació que acabarà en la plaça de la Mare de Déu.

A més, les Marxes de la Dignitat han convocat una setmana estatal de lluita entre el 24 i 29 de novembre. En aquesta es faran accions per reivindicar treball, exigir la renda bàsica, defensar els serveis públics, eliminar el frau fiscal, eradicar la violència de gènere… La setmana acabarà amb una manifestació dissabte 29 de novembre.

Finalment, des de les Marxes de la Dignitat es fa una crida a la ciutadania valenciana i a les organitzacions de tot tipus perquè participen activament en totes les accions convocades.
___________________________________



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal