Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Jam Poètica de l'Eliana col·loca a 5 persones entre els 42 finalistes de l'III 'Certamen Microrrelatos (CLAVE)'

La Gala i lliurament de premis serà el 25 de novembre des de les 18'30, de la qual eixiran els tres premis Or, Plata i Bronze que atorga el Certamen.

El Certamen CLAVE i la seua 'Gala' del 25 de novembre es realitza en la sala 'Ambiente Cultural' d'un dels Grans Magatzems Comercials molt coneguts de València, situat en el carrer Colón 27 - 6ª planta. La llista dels 42 últims (d'ací el nom també de Marató que el certamen adopta), pot consultar-se en la pàgina de referència que pots clicar i veure ací.

No obstant açò, les cinc persones que la Jam Poètica de l'Eliana ha col·locat entre ells, sense que la seua enumeració ací signifique gens, sinó una simple ordenació alfabètica són:

Begoña Albert. Ramón Fernandez, Javier Molledo, Carmen Berga i Pura Peris.
Tres ja van ser finalistes l'any passat (Begoña, Carmen i Pura).

Amb aquest gran assoliment la Jam Poètica de l'Eliana no solament compleix sobradament el seu paper, sinó que mostra la qualitat dels seus participants i situa el nom de l'Eliana i el treball col·lectiu que realitzen en els cartells literaris valencians.

Els treballs dels cinc competiran el pròxim 25 de novembre, en completa camaradería, però per a deixar ben alt el nom de la Jam i de la cultura a l'Eliana.

Enhorabona i sort.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal