Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El CEL de l'Eliana s'acomiada del mestre Juli Hurtado

Estimats amics i amigues,
He de comunicar-vos una trista noticia: avui ens ha deixat el mestre i amic JULI HURTADO LLOPIS, director, entre altres formacions, del Cor de l’Eliana i precursor de l’Escola Coral del Cor de l’Eliana.
Autèntic geni de la música, va crear en l’any 1989 (aquest any compleix 25 anys) el nostre estimat Cor de l’Eliana, una formació que ha passejat el nom del nostre poble per tot arreu.
Persona vitalista i molt entusiasta va incorporar al cant coral un nou mètode d’ensenyança, que va fer que mestres, cantaires i públic en general ens quedarem fortament captivats pel seu talent i treball. Juli va ser, sense cap mena de dubte, l’artífex d’aquest cor pioner en la creació d’un original genere musico-coral on el cant es barreja amb la música instrumental, el ritme i el moviment.
L’acte d’acomiadament será demà dissabte a les 10:45 hores al tanatori de Bétera “Mémora” (polígon industrial l’Horta Vella).
“Tot ben senzill
I ben alegre.
Em creureu mort.
Jo no hauré mort.
Faré vacances!.”
-Ovidi Montllor-
Tot el nostre suport i tota Ia nostra estima i afecte a la seua familia i a tots els bons amics del Cor de l’Eliana.
Descanse en pau, per sempre.
Gràcies, mestre.
-Salva Torrent-
Juli Hurtado


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal