l’Ensenyament Públic es mobilitzarà, des del 16 oct al 13 de Nov; cada dijous l’Ensenyament Públic es mobilitzarà, des del 16 oct al 13 de Nov; cada dijous
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l’Ensenyament Públic es mobilitzarà, des del 16 oct al 13 de Nov; cada dijous


Segons informa la Plataforma en defensa de l'Ensenyament Públic,  totes les entitats organitzacions que la configuren  consideren que "l'única manera de fer front a la política educativa del Govern valencià" és convocar accions conjuntes i unitàries "no sols amb tota la comunitat educativa sinó amb la societat en general".

Pretenen unir tots els ciutadans i ciutadanes davant un front comú en defensa d'un dret fonamental com és el dret a l'educació pública, és el gran objectiu que persegueix la Plataforma, segons indica en la seua informació.

Per tant les entitats criden a la mobilització tota la comunitat educativa, a dur endavant accions reivindicatives per l'escola pública "com l'única que garanteix la igualtat d'oportunitats".

Declaren el dijous dia de Lluita Educativa

Les accions  estaran centrades en el que han acordat en anomenar Dijous de lluita educativa, en els quals s'aconsella anar amb samarretes reivindicatives, realitzar tancaments, assemblees, xerrades, murals, concerts de música i cartells.

El dijous 16 d'octubre el prepara FE CCOO PV, el 30 d'octubre el prepara FEV; el 6 de novembre és el torn de l'STEPV i el 13 del mateix mes FETE UGT PV.

Gran mobilització contra la política educativa de Fabra i Rajoy

Juntament amb aquesta iniciativa la Plataforma per l'Ensenyament Públic també preveu convocar una "gran mobilització social" contra la política educativa del Governs valencià i central.
 
"Tots i totes juntes al carrer per a demostrar amb força i de manera unitària  el rebuig a qualsevol política que siga contrària a una educació pública i de qualitat", proposa la Plataforma.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal