EL XOU de CARLES ENGUIX, 24 d'Octubre al Cabanyal EL XOU de CARLES ENGUIX, 24 d'Octubre al Cabanyal
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EL XOU de CARLES ENGUIX, 24 d'Octubre al Cabanyal

Presentació del seu darrer llibre L'EVEREST


Pop-esia de fugida
           
Ara
que els núvols s’aparten
i em deixen veure amb claredat
l’espai infinit dels meus somnis,
endevine
el camí vers l’Everest.

Sé que he d’obrir-me pas
entre tota aquesta desídia i confusió                                               
pujar ben alt, enllà a la muntanya
i confondre’m
amb els immensos paisatges i
deixar enrere tot el que em dol
o allò altre que m’afalaga
però que m’esclavitza a un temps
que no vull pas remembrar. 

                     
Edita: "Editorial Germania"


24 d'Octubre a les 20’00 hores al Teatre LA ESTRELLA c/ d'Els Àngels, 33 EL CABANYAL-València


L'acte consisteix en una introducció per part del Professor Sopenhauen presentant el llibre i seguidament lectura d'uns poemes acompanyats d'accions musicals. UN XOU, tu!!!.

Totes dues coses interpretades pel Carles, dins dels actes de PORTES OBERTES 2014 "L'ART DE RESISTIR",  al Cabanyal-Canyamelar-Cap de França (València).

"Si vols podem trobar-nos i parlar i gaudir de la poesia i de tot el que ens agrada i de tot el que anem vivint. T'hi espere".

Carles Enguix i Borràs és cantautor, poeta i escriptor del País Valencià. A partir de 2005 es fa acompanyar de la seua banda 03, els membres de la qual són: un teclista, un bateria, un guitarrista solista, un baixista i Carles a la guitarra i veu. Prop dels cantautors pop quant a les lletres, la seua música s'acosta més al rock, el blues i el soul, amb composicions pròpies, electritzants i impactants, tant en la lletra com en la música des de  l’inconformisme passant per lletres d’amor, fins la paradoxa i amb un directe en el que impliquen al públic amb la seua interpretació. Així és Carles Enguix!. 

El maig de 2013 va presentar el seu llibre de poesia L'Everest. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal