Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Micalet homenatja a Ovidi Montllor pel 20 aniversari de la seua defunció

Arturo Gaya (veu), Paco Prieto (guitarra) i Kike Pellicer (contrabaix) presentaran aquest divendres en el Teatre Micalet de València l'espectacle 'Gràcies Ovidi', en el qual mostren la seua visió sobre el cantautor d'Alcoi (Alacant) Ovidi Montllor.
'Gràcies Ovidi' arriba com a pròleg de les moltes activitats que durant 2015 se celebraran amb motiu dels 20 anys de la mort del recordat cantautor d'Alcoi, segons ha informat el Teatre Micalet en un comunicat.
Arturo Gaya, Paco Prieto i Kike Pellicer porten més de tres anys recorrent Catalunya, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears amb aquest espectacle en el qual el cantant de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries proposen un joc de paraules i música amb una doble finalitat.
D'una banda, cerquen donar a conèixer a Ovidi a nova gent i, per una altra, recordar-ho sense nostàlgia i "amb la certesa que estem davant un repertori més necessari que mai". "Cantem a Ovidi perquè necessitem poesia. Amb humilitat, amb ironia i amb una petita mescla de mala llet i tendresa. Així ho hem après i així ho volem transmetre", han explicat.
'Gràcies, Ovidi' és també un disc editat per Discmedi en el qual els tres músics catalans compten amb la col·laboració d'artistes que van voler sumar-se a aquest homenatge, com Miqel Gil, Pep Gimeno Botifarra, Pepet i Marieta o el propi Toti Soler, que ha posat la seua guitarra en dos temes inèdits que apareixen en aquest treball.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal