Sant Antoni: Comerciants i grups polítics inicien una vía de diàleg que pretenen continuar després de les eleccions municipals. Sant Antoni: Comerciants i grups polítics inicien una vía de diàleg que pretenen continuar després de les eleccions municipals.
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni: Comerciants i grups polítics inicien una vía de diàleg que pretenen continuar després de les eleccions municipals.

En la reunió realitzada hui 30 de setembre a proposta de l'Associació de Comerciants ACOPRASAB, els diferents grups polítics (PP, PSPV-PSOE, Plataforma, Aisab, Esquerra Unida i UPyd) han intercanviat punts de vista sobre la situació del comerç local i les seues necessitats, així com diferents criteris, queixes i algunes propostes, perquè en el futur, el comerç local siga tingut en compte, una mica més com a mínim, al que hui dia ho són.

En l'intercanvi de propostes i opinions, segons informen alguns dels assistents - de partits i dels comerciants - s'han compromès al fet que transcorregudes les eleccions locals de maig de 2015, es conforme el govern local que es conforme, els comerciants i el govern municipal, tindran una més propera i quotidiana col·laboració. Ací s'han tornat a sentir les queixes dels comerciants sobre els incumpliments del govern actual.

Els assistents pels grups polítics - grups que no necessàriament  coincidien amb els grups municipals, com és el cas del PP actual - han sigut sincers i han compromès la seua paraula i la seua activitat futura perquè el desenvolupament de la política municipal referida al comerç, tinga com a interlocutor principal als seus representants ACOPRASAB i als propis comerciants.

Els comerciants han aprofitat l'ocasió per a fer arribar als grups polítics les seues queixes sobre l'estat actual del Mercat Municipal, al que al seu judici, el govern local ho té abandonat i sense cap suport, a diferència de les mesures que està prenint amb el mercat ambulant.

 Com a informació els grups polítics van rebre la notícia de la vacant de dues de les places que el Mercat Municipal té (peixateria i verduleria). Per açò es va parlar d'intentar que s'agilite la seua adjudicació a els qui les demanen perquè de nou el Mercat Municipal tinga una oferta més completa.

Després de la reunió, tots els grups es van oferir també als comerciants per a col·laborar en aquesta etapa final de legislatura sobre qualsevol proposta que es faça i s'entenga beneficiosa per al comerç local.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal