Llíria comença les festes de Sant Miquel 2014 el dijous 18 amb la fira 'a mos redó'. Les festes seran fins al 30 de setembre Llíria comença les festes de Sant Miquel 2014 el dijous 18 amb la fira 'a mos redó'. Les festes seran fins al 30 de setembre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria comença les festes de Sant Miquel 2014 el dijous 18 amb la fira 'a mos redó'. Les festes seran fins al 30 de setembre


La Fira Agroalimentària estarà oberta des del 18 al 21 de setembre en Pla de l'Arc.

Seran quasi quinze dies entre els quals destaquen els dies de la Fira Agroalimentària, els  actes culturals i les actuacions de les dues Bandes de Música de Llíria i les activitats al voltant de pujada i baixada de la imatge al Real Monestir.

Durant les festes de San Miquel, se celebraran, a més dels concerts de les dues conegudes bandes de música de Llíria, diverses activitats de contingut cultural com:

L'exposició Artistes Units de Llíria "AULL en el MALL, III Trobada d'Arts de Llíria",
Les activitats de la Ruta dels Ibers a València..
L'actuació del BALLET DE LA GENERALITAT VALENCIANA  
Concurs d'Arts Plàstiques i Fotografia III Trobada d'Art
 I els espectacles musicals:  'La Década Prodigiosa' i 'FEELING'




Aquest és el programa de la Fira de San Miquel 2014 de Llíria



Dijous 18 de setembre

COMENÇA LA FESTA

18.30 h. Inauguració de la XV Fira Agroalimentària i Comercial "A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA".

Lloc: Pati del Pavelló Pla de l'Arc.


Divendres 19 de setembre

18.30h. Segona jornada de la XV Fira Agroalimentària i Comercial "A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA".

Lloc: Pati del Pavelló Pla de l'Arc.

19.00 h. Inauguració de l'exposició: "Llíria. Llibres de festes (1943- 2014)". Exposició retrospectiva dels Llibres de la Fira i Festes de San Miquel des de l'any 1943 fins a l'actualitat. Lloc: Ca la Vila. Horari de l'exposició: Del 20 al 29 de setembre de 19.00 a 21.00 hores. Diumenges i festius també d'11.30 a 13.30 hores.

Horari de l'exposició: Del 20 al 29 de setembre de 19.00 a 21.00 hores. Diumenges i festius també d'11.30 a 13.30 hores.

22.00 h. Visita de les autoritats als carrers atildats participants en el XXIV Concurse d'Engalanament de Carrers, acompanyats per un grup de timbal i dolçaina. Els carrers es podran visitar des del dia 20 fins al 29 de 10.00 h. a 02.00 h.


Dissabte 20 de setembre

9.00 h."XIV Passeig amb carro" per als xiquets de 6 a 12 anys pels camins del nostre terme. Places limitades per ordre d'inscripció en l'Ajuntament, departament de Cultura, Educació i Festes (Plaza Mayor, 11 pta.2) des de dl inicie de les festes, en horari de 10.00 h. a 13.30 h. Eixida: Plaza Mayor.

10.00 h.Campionat de Petanca i Bolos en les pistes del Parc de la Bombeta. Organitza: Otoñales en primavera II.

11.00 h. Tercera jornada de la XV Fira Agroalimentària i Comercial "A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA". Lloc: Pati del Pavelló Pla de l'Arc.

19.00 h. Concert a càrrec de l'Agrupació Musical Edetana "Vicente Giménez" de Llíria i l'església de la Sang.
21.45 h. Cercaviles de les dues Bandes de Música de Llíria des del seu local social fins a la plaça Major.

22.30 h. CONCERT DE LES BANDES en la plaça Major. Homenatge a la Música Valenciana. El compositor valencià Luis Serrano Alarcón serà l'homenatjat en reconeixement per la seua contribució a la música valenciana. Participen l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria i la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria,

23.00 h. Clausura de la XIII fira Agroalimentària i Comercial “A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA”. Lloc: Pati del Pavelló Pla de l'Arc.

Dilluns 22 de setembre

20.00 h. Acte d'atorgament de les distincions honorífiques del M. I. Ajuntament de Llíria de l'any 2014. Lloc: Saló de Plens de Ca la Vila.

22.30 h. Nit de Folklore. Participen el quadre de ball de la Casa d'Andalusia Camp de Turia i el Grup de Danses "El Tossal" de Llíria. Lloc: Teatre de la Banda Primitiva.

Dimarts 23 de setembre

20.00 h. Trofeu de Veterans "Festes de San Miquel". Homenatge als orígens del C.F. Llíria. Presentació oficial de la Associació de Veterans del C.F. Llíria. Lloc: Camp Municipal del Canó. Organitza: Associació Veterans C.F. Llíria, C.F. Llíria i Regidoria d'Esports.

20.30 h. Sopar per a la gent gran. A continuació, actuació del grup "La Dècada Prodigiosa". Lloc: Plaza Mayor.

Dimecres 24 de setembre

16.00 h."XXIII Passeig amb bici" pels voltants de Llíria. Eixida: des de la plaça Major. En arribar al Parc de Sant Vicent es repartirà berenar i beguda entre els participants. Inscripcions en el Pavelló Pla de l'Arc. Organitza: Regidoria d'Esports.

19.00 h. "Ruta Ibero-Edetana". Inauguració de l'exposició fotogràfica FotoIbers. Concurs de fotografia de la Ruta dels Ibers a València. Pel Museu de Prehistòria de València i Turisme Llíria. Del 24 de setembre al 10 de novembre. De dilluns a divendres, de 10 a 21 h.; i dissabtes de 10 a 13 h. Edifici Multiusos.

22.30 h.Concert de Banda Musical UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans en el teatre de la llar del Jubilat amb el següent programa i el cor Tele-Cor. Lloc: Llar del Jubilat. Presentadora: LOLA CAÑADA


Dijous 25 de setembre

20.00 h. Inauguració de l'exposició Artistes Units de Llíria "AULL en el MALL, III Trobada d'Arts de Llíria". Partirem del Museu Silvestre de Edeta cap al MALL per a inaugurar l'exposició. Horari de visites del MALL i del Museu Silvestre de Edeta fins al 8 d'octubre, de dimarts a diumenge d'11 a 14h.

22.30 h. Estrena de la pel·lícula RESET. Film de ficció de la productora Nakamura films, S. L. dirigida per Jordi Llorca i filmada en gran part a Llíria. Teatre de la Unió Musical.

Divendres 26 de setembre


17.00 h. fins a les 20.00 h: Tallers d'art i arqueologia per a totes les edats organitzats per AULL: Artistes Units de Llíria, en la 'esplanada del MALL. Inscripcions gratuïtes en correu electrònic indicant el nom, cognoms i edat: aull@outlook.com.

19.00 h."Ruta Ibero-Edetana".Visita guiada temàtica del jaciment arqueològic del Tossal de Sant Miquel (antiga Edeta ibèrica). Per Jaime Vives-Ferrándiz, conservador del Museu de Prehistòria de València, i Vicent Sesé, tècnic de Turisme Llíria. Inscripcions: Tourist-Info Llíria (plaça Major 1, tel. 96 279 1522, i e-mail reserves@lliria.es).

22.30 h. Nit solidària a benefici de la Junta Local de Llíria "Lluita contra el càncer". Per primera vegada a Llíria actuació del BALLET DE LA GENERALITAT VALENCIANA, interpretaran coreografies de Nacho Duato, Ballet de la Generalitat i Tierry Malandain. Teatre de la Banda Primitiva. Preu: 6 euros. Amb la col.laboració de CulturArts - Generalitat Valenciana.

Les entrades es posaran a la venda a Ca la Vila des del dilluns dia 22 de setembre fins al mateix divendres 26 en horari de 09.00 ª 13.30 hores. No es farà cap llista per a la cua, ni reserva d'entrades, es vendrà únicament a les persones al fet que estiguen esperant el seu torn. Venda màxima per persona (fins a la finalització de la cua) : 4 entrades. En cas d'*esgotar-li les entrades no n'*hi hi haurà venda a la taquilla el dia de la representació

Dissabte 27 de setembre

10.00 h. fins a les 13.00 h.: Concurs d'Arts Plàstiques i Fotografia III Trobada d'Arts. Bases: A les 10 h. es faran les inscripcions gratuïtes en la esplanada del MALL. Durant 3 hores els participants realitzaran la seua obra als voltants de Llíria. Aqueixa mateixa obra haurà de ser presentada fins a les 13 h. en el MALL. Cadascun portarà els seus propis materials.

La resolució de les obres guanyadores es farà a les 14 h. en el MALL.

Les tres millors obres, triades per un jurat compost per membres de AULL, del MALL i de l'Ajuntament de Llíria, seran exposades fins al 8 d'octubre en l'exposició "AULL en el MALL, III Trobada d'Arts". Un obsequi al primer premi amb un lot de material artístic.

12.00 h.Servici religiós, en el Real Monestir de San Miquel.

19.00 h. Gala de dansa carregue de l'Escola Municipal de Dansa "Esdansa" i el Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria. Lloc: Teatre de la Unió Musical.

22.30 h. Gran espectacle musical "FEELING". Espectacle que ens farà gaudir amb les magnífiques coreografies i la magistral posada en escena, emocionants i úniques. Un musical ple de bellesa, de força, de sorprenents actuacions en un rigorós directe protagonitzat per artistes internacionals. ... Inspiració, creativitat, art, destresa, tècnica i risc. Lloc: Plaza Mayor.

23.00 h.Nit Jove. MACROTRAIDISC: Amb 'go-gos' i altres sorpreses que faran especial aquesta nit. Entrada lliure. Lloc: Pati del Pavelló Pla de l'Arc.

Domingo 28 de setembre

LA BAIXADA

9.00 h. Tir social de coloma en el Camp de Tir "L'Arboleda". Organitza Club de caçadors "La Concòrdia".

9.00 h. VI CONCENTRACIÓ DE VEHICLES ANTICS I CLÀSSICS del Real Automòbil Club Camp de Turia fins a les 14.00 h. Lloc: Junt en el Pavelló Pla de l'Arc

13.00 h.Cercaviles de les autoritats acompanyades per la Banda Primitiva de Llíria de Llíria, la Clarinera Major i la seua Cort d'Honor. Precedits per un grup de dolçaina i timbal.

14.00 h. Atronadora mascletà en la plaça Major a càrrec de la Pirotècnia Torís.

18.30 h. Baixada de la imatge de San Miquel des del seu Real Monestir fins a la parròquia de l'Asunción, acompanyada per la Banda Primitiva de Llíria. En el moment de l'eixida de l'imatge del Real Monestir el "Club de Colombicultura Gran Edeta Llíria" farà una solta de colomes. A la 'altura de la seu de la Orquestra de Plectre "El Micalet" es trobaran les imatges de San Miquel i de Sant Vicent, i l'orquestra oferirà una actuació musical. A continuació, se celebrarà un servici religiós i es farà el Pregó de les Festes.

22.30 h.Concert de l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria en la plaça Major


Dilluns 29 de setembre
LA FESTA MAJOR

12.00 h. Celebració de servici religiós en l'església de l'Asunción.

13.30 h. Cercaviles de les autoritats acompanyades per la Banda Unió Musical, la Reina i Dames de la Música. Precedits per un grup de dolçaina i timbal.

14.30 h. Grandiosa mascletà en la plaça Major a càrrec de la Pirotècnia Torís.

19.30 h. Servici religiós pels carrers amb l'acompanyament de la Banda Juvenil Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria. En acabar la processó, es dispararà uns colorits focs artificials des de la plaça Major a càrrec de la Pirotècnia Torís.

Dimarts 30 de setembre

19.00 h. Pujada de la imatge de San Miquel al seu Real Monestir. En arribar, servici religiós pels difunts de la Germanor de San Miquel.

Dissabte 4 d'octubre
10.00 h. Tir i Arrossegament. Lloc: Al costat del camp municipal "El Canó". Organitza: Penya Arre.

Domingo 5 d'octubre

10.00h. Tir i Arrossegament. Lloc: Al costat del camp municipal "El Canó". Organitza: Penya Arre. Dijous 9 d'octubre Tirada de Sant Humberto. Concentració a les 7.30 hores en el Camp de Tir. Organitza Club de caçadors "La Concòrdia"

Dijous 9 d'octubre

Tiratge de Sant Humberto. Concentració a les 7.30 hores en el Camp de Tir. Organitza Club de caçadors "La Concòrdia"


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal