Riba-roja Festes- 2014 de l'1 al 15 d'agost -, primer Moros i Cristians fins arribar al 15 l'Asunción Riba-roja Festes- 2014 de l'1 al 15 d'agost -, primer Moros i Cristians fins arribar al 15 l'Asunción
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja Festes- 2014 de l'1 al 15 d'agost -, primer Moros i Cristians fins arribar al 15 l'Asunción

Com si fóra una pluja fina, començaran l'1 d'agost amb actuacions musicals i el dia 2 (dissabte) amb el pregó i la invitació de les Capitanies. Des d'ací saltaran al divendres 8 d'agost en què tindran lloc en el recinte del Castell, les ambaixades en les quals a més de l'Associació de Moros i Cristians del municipi, col·laborarà la del municipi de Quart de Poblet.

El dissabte 9 d'agost la Gran Entrada de Moros i Cristians.
Pilota Valenciana i Trinquet (díes 7, 9, 11 i 14)

Durant tots els dies, des del dijous 7, fins al divendres 15 d'agost, en què és la Festa Gran - l'Asunció-, Riba´roja celebrarà actuacions, jocs infantils, actes musicals, etc.

Les Festes tindran per tant, al principi, la vistositat de les tropes mores i cristianes i s'adornaran amb molta música i actuacions.

El programa és el següent:


Divendres, 1 d'agost.
A partir de les 19:30 hores, en la zona per als vianants (al costat del Centre Social) de l'Av. de la Pau, Ribarock, amb l'actuació de ‘Born To Live in Change’, ‘Criatura’, ‘Mai *Mai’, ‘*Mak i los Desertores’, ‘Funkiwis’ i ‘Crazy Nights’.

Dissabte, 2 d'agost.
A partir de les 18:30 hores, en la zona per als vianants (al costat del Centre Social) de l'Av. de la Pau, Ribarock, amb l'actuació de ‘Buenas Intenciones’, ‘No name Project’, ‘Nihdo’, ‘Els Make’, ‘Leyenda’, ‘Bajoqueta Rock’ i ‘Raconteurets’.
A les 23:00 hores, en el Parc Municipal Maldonado, Pregó de les Festes de Moros i Cristians, a carrec de la regidora d'Educació, Noves Tecnologies i Parcs i Jardins.

Invitació de les Capitanes d'enguany, per part del bàndol moro Purificació Muñoz Rosalén i del bàndol cristià Filomena Ramón Pardo, al públic en general, a viure i gaudir de la Festa.

Dijous, 7 d'agost.
A les 19:30 hores, en el Trinquet Municipal, Semifinal del Trofeu Festes ‘La nostra Senyora de l'Asunción’ del campionat d'aficionats de Pilota Valenciana.
A les 19:30 hores, en el Parc Municipal Maldonado, representació de ‘Argos’ de la Companyia ‘Anem Anant Teatre’.

Divendres, 8 d'agost.
A partir de les 21 hores, en l'Av. de la Pau, encreuament amb carrer Furs del Regne, (zona ‘Bar Antonio’) ‘Música al Carrer’ concert a càrrec de ‘Jaguars’.
A les 23:00 hores, en el recinte del Castillo, Ambaixades. Representació a càrrec de la ‘Associació de Moros i Cristians de Quart de Poblet’ i, per descomptat, amb la col·laboració de les capitanes i membres de la ‘Associació de Moros i Cristians de Riba-roja de Túria.

Dissabte, 9 d'agost.
A les 19:30 hores, en el Trinquet Municipal, Semifinal del Trofeu Festes ‘La nostra Senyora de l'Asunción’ del campionat d'aficionats de Pilota Valenciana.
A les 22:30 hores, en l'Av. de la Pau, Grandiosa Entrada Mora i Cristiana, rememorant la història de la lluita entre moros i cristians de l'Edat Mitjana.

Domingo, 10 d'agost.
A les 10:45 hores, en el Camp de tir municipal, ‘Concurs social de colomes a braç’. Organitzat pel Club de tir ‘El Túria’, en col·laboració amb la Societat de Caçadors ‘La Garsa’.
A les 19:30 hores, en el Parc Municipal Maldonado, ‘Peque Disc’.
A les 19:30 hores, en el Parc Municipal Maldonado, Acte benèfic organitzat per la ‘Associació de Diversitat Funcional’ de Riba-roja de Túria.
A les 23:00 hores, en el Parc Municipal Maldonado, actuació del DJ Orellano. (Donatiu de 2,50 euros que serà destinat a l'Associació de Diversitat Funcional).

Dilluns, 11 d'agost.
D'11:00 a 14:00 hores i de 17:30 a 20:30 hores, en el Parc Municipal Maldonado, Parc infantil amb pinta-cares.
A les 19:30 hores, en el Trinquet Municipal, partida professional de Pilota Valenciana, Puchol II i Dani contra el Genovés II i Raúl.
A les 19:30 hores, en el Parc Municipal Maldonado, actuació del Grup de Ball Esportiu.

Dimarts, 12 d'agost.
D'11:00 a 14:00 hores i de 17:30 a 20:30 hores, en el Parc Municipal Maldonado, Parc infantil amb globoflexia.
A les 19:30 hores, en el Parc Municipal Maldonado, actuació del Grup de Ball Esportiu.

Dimecres, 13 d'agost.
A les 21:00 hores, en la Plaça de l'Estació i en l'esplanada del CIJ, ‘Nit de Poble’, amb la participació de les associacions festives i falles del nostre municipi.

Dijous, 14 d'agost.
A les 19:30 hores, en el Trinquet Municipal, Final del Trofeu Festes ‘La nostra Senyora de l'Asunción’ del campionat d'afeccionats de Pilota Valenciana.
A les 19:30 hores, en l'esplanada del CIJ, el musical infantil ‘Peque Landia’.
A les 23:30 hores, en l'esplanada del CIJ, el musical ‘Super Stars’.

Divendres, 15 d'agost.
A les 11:00 hores, en l'esplanada del riu Turia, competició de Tir i arrossegament. Acte organitzat amb la col·laboració dels festers de Sant Antoni,
A les 14:00 hores, en l'esplanada del CIJ, mascletà.
A les 19:00 hores, per l'itinerari de costum, Pasacarrer d’Alfàbegues. Tots els xiquets que acudisquen amb una alfábega rebran 3 euros.
A les 20:00 hores, en la parròquia, Missa Solemne, en honor a La nostra Senyora de l'Asunción.
A les 21:00 hores, en la Carretera Vilamarxant (davant de ‘Bricolage Moreno’), ‘Música al carrer’. Concert acústic. Partit de Futbol

 
 

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal