Les comptes falsejades del Consell Valencià, complicaran la vida quotidiana dels valencians Les comptes falsejades del Consell Valencià, complicaran la vida quotidiana dels valencians
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les comptes falsejades del Consell Valencià, complicaran la vida quotidiana dels valencians

Com s'ha vingut coneguent, la Comissió Europea ha obert una recerca per tenir indicis que els comptes oficials del Consell de Fabra són falses.El reconeixement de Fabra, després de la recerca oberta per Europa sobre eixa falsedat comptable pot complicar la vida quotidiana dels valencians. La decisió pot ser el rescat i intervenció de la Comunitat i açò, ja hem vist el que significa en retallades (més encara i aquesta vegada només a València).

L'empitjorament de les condicions de vida com a conseqüència d'aquestes actituds electoralistes, amagant comptes per a mantenir-se en el poder, les anem a pagar tots. Grècia va ser intervinguda pel mateix.

L'al·legació a l'herència rebuda de Camps, sona a acusació infantil, perquè Camps, Fabra i la resta són tots d'un mateix equip i d'una mateixa forma d'entendre el públic. 

Recentment un president d'una entitat privada - Gowex- dimitia després de ser descoberta la falsedat dels comptes de la seua empresa. Amb tota seguretat la repercussió entre la ciutadania d'aquesta falsedat no és la mateixa, ni molt menys, que la que tindran els comptes del Consell. 

Per açò des de l'oposició ja s'assenyala que ha d'haver-hi responsabilitats i per açò entre altres grups: Esquerra Unida, PSPV  exigeix responsabilitats immediates

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha qualificat de "devastador" que el Consell "haja amagat l'estat real en el qual es troben els comptes de la Comunitat per a netejar la seua imatge i per a ocultar la incapacitat de Fabra per a gestionar aquesta autonomia"

Marga Sanz (EU): “Avergonyeix conèixer la dimensió comptable de la gran mentida del Consell. Són cada dia més les factures que afloren, i no solament de Sanitat, sembla ser que també de Fira València, d'Educació i de diverses inversions. El PP ha fet cas omís dels informes de la Sindicatura de Comptes, i d'aquelles pólvores vénen aquests llots. Avui la Comissió Europea ve a investigar i la credibilitat de la Generalitat està pels sòls per una gestió tramposa. Que comparega Fabra és urgent i és la seua obligació donar explicacions”.

La Comissió Europea (CE) va anunciar avui l'obertura d'una recerca formal sobre una "possible manipulació" de les estadístiques sobre dèficit i deute públics elaborades per les autoritats valencianes.

"La Comissió Europea ha decidit avui obrir una recerca formal sobre la declaració de dades inexactes en la regió de València" relacionats amb la despesa sanitària, va afirmar la portaveu de la CE Emer Traynor, qui va insistir que aquesta decisió no posa en dubte l'exactitud de les estadístiques nacionals espanyoles.

"Vull insistir que aquesta recerca, que està relacionada amb una sola regió i amb un sol tipus de despesa, que és la despesa sanitària, no posa en dubte la precisió de les estadístiques nacionals d'Espanya", va afirmar Traynor en la roda de premsa diària de la Comissió.

L'Executiu comunitari examinarà si la informació errònia va ser publicada de manera "deliberada" o si va ser "una greu negligència" en la declaració de les despeses de la regió, per a veure si açò va poder tenir un impacte en les dades oficials de dèficit i deute "durant diversos anys", segons un comunicat.

"La recerca es va a centrar en la incapacitat de la Comunitat Valenciana a l'hora de publicar determinats despeses sanitàries durant molts anys i el seu incompliment de les normes comunitàries sobre informació estadística", va indicar la portaveu europea.

Fabra i Camps al momento de l'herencia



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal