Ximo Puig a l'Eliana huí diumenge 11 de maig ha contestat al PP defensant les polítiques socials de Zapatero. Ximo Puig a l'Eliana huí diumenge 11 de maig ha contestat al PP defensant les polítiques socials de Zapatero.
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig a l'Eliana huí diumenge 11 de maig ha contestat al PP defensant les polítiques socials de Zapatero.

Molts socialistes han estat en l'acte de l'Eliana, entre ells hem captat als de Sant Antonio de Benaixeve

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha respost aquest diumenge al president de la Generalitat, Alberto Fabra, qui ahir va instar a l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero a demanar perdó "per acabar amb l'economia del país" i ha assegurat que "encara que tots els dirigents del PPCV estigueren anant a la Santa Faç agenollats, el poble valencià no podria perdonar-los mai".

Puig, que ha visitat la Fira del Llibre de L'Eliana (València) abans de participar en un míting amb l'alcalde la localitat, José María Ángel, i la candidata socialista a les eleccions europees, Inmaculada Rodríguez Piñero, s'ha preguntat "qui ha de demanar perdó" si "només en un any de Govern de Zapatero es va invertir a la Comunitat Valenciana més del que es va a invertir en quatre anys per part de Rajoy".

A més, ha remarcat que "encara que tots els dirigents del PPCV estigueren anant a la Santa Faç agenollats, el poble valencià no podria perdonar-los mai, perquè ens deixen una comunitat amb el 30 per cent d'atur, el 30 per cent d'exclusió social i el 35 per cent de deute, però sobretot amb una gran vergonya per la corrupció".



Ximo Puig
un grup dels socialistes de Sant Antoni
Ximo Puig a la fira del llibre amb l'alcalde de l'Eliana

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal