Els Verds del País Valencià s'oposen a la imposició d'un cànon en l'AP-7 anunciat per Bonig Els Verds del País Valencià s'oposen a la imposició d'un cànon en l'AP-7 anunciat per Bonig
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds del País Valencià s'oposen a la imposició d'un cànon en l'AP-7 anunciat per Bonig

El Portaveu d'Els Verds del País Valencià, Joan Francesc Peris, i candidat en les eleccions europees per la coalició Esquerra Unida-Els Verds ha manifestat la seua indignació davant de les declaracions de la Consellera Bonig en les que assenyalava que el Govern estudia el cobrament d'un cànon als usuaris de l'AP-7 una vegada finalitze l'actual concessió l'any 2019.


“Les declaracions de la senyora Bonig són una mostra de menyspreu als valencians, sobre tot als habitants del corredor litoral, que han estat patint el greuge al que han estat sotmesos pels successius governs centrals al pagament del peatge, que han prorrogat vàries vegades la concessió de l'AP-7 mentre altres comunitats autònomes gaudien i gaudeixen d'autovies gratuïtes, sense cànon. Es pensen que els valencians no tenim límits i ens cap tot. Ja està bé de maltractament” -ha dit Peris.

“El PP va prorrogar el peatge de l'AP-7 l'any 2006 fins al 2019 pels interessos del seu gran projecte, totalment fracassat, de Terra Mítica i ja ha castigat prou a les poblacions valencianes. Ara, probablement, un nou cànon en l'AP-7 serviria per a pagar part del desficaci que ha suposat la construcció de les autopistes radials al voltant de Madrid, també impulsades pel PP del senyor Aznar” -ha seguit en les seues declaracions el portaveu d'Els Verds.
Hoan Francesc Peris

“Els possibles cànons o impostos mediambientals per l'ús de les autopistes i autovies han de ser una qüestió general i no, particularment, de l'AP-7, que ja l'hem amortitzat més que suficientment, i haurien de tenir un criteri finalista per a les inversions en transport públic no contaminant com ara les línies de rodalies, tramvies o el foment dels vehicles elèctrics” -ha apuntat Peris.

“El que, ara, ha de fer la Generalitat Valenciana és aconseguir que l'AP-7 es convertisca en ronda de circumval·lació de la N.332 en zones com la Safor, evitant la despesa econòmica i la destrucció territorial que suposaria la construcció de noves rondes totalment innecessàries una vegada s'allibera del peatge l'autopista” -ha conclòs Joan Francesc Peris.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal