El govern dóna un altre cop contra els sindicats El govern dóna un altre cop contra els sindicats
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El govern dóna un altre cop contra els sindicats

El BOE recull ahir tres recursos davant l'Audiència Nacional contra una resolució de 17 de desembre de 2013 de la Direcció general de Serveis per a la Família i la Infància en la qual va acordar inadmetre la sol·licitud de subvencions amb càrrec a la casella de finalitats socials de la declaració de la renda de tres organitzacions sindicals.
Els sindicats presenten els recursos contra la seva exclusió del repartiment de la casella de finalitats socials
Els recursos de CCOO, UGT i USO, idèntics, intenten evitar -una vegada més- quedar-se fos del repartiment d'aquestes ajudes, que en total superen, en aquesta convocatòria, els 200 milions d'euros.
Al juliol de 2013, el Govern va aprovar la convocatòria d'aquestes subvencions i, per primera vegada, va excloure dels possibles destinataris a organitzacions empresarials i sindicats, que sí estaven inclosos fins llavors i havien rebut ajudes d'aquesta partida en anys anteriors (aquí, el repartiment de 2012). Llavors, els tres sindicats van presentar un recurs conjunt contra aquesta decisió, també davant l'Audiència Nacional,publicat en el BOE el passat mes de desembre.
Els recursos publicats ahir van un pas més enllà i porten a l'Audiència Nacional els tres casos concrets, un per sindicat, en els quals el Govern no admet a tràmit les subvencions sol·licitades, seguint les directrius de la convocatòria.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal