Bétera realitza la I Fira del Llibre serà des del 23 al 25 d'abril 2014, amb activitats culturals complementàries Bétera realitza la I Fira del Llibre serà des del 23 al 25 d'abril 2014, amb activitats culturals complementàries
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera realitza la I Fira del Llibre serà des del 23 al 25 d'abril 2014, amb activitats culturals complementàries

Segons informa l'Ajuntament de Bétera, a través de la Regidoria de Cultura, es presenta per primera vegada a Bétera (Camp de Turia) aquesta iniciativa cultural que ofereix durant cinc dies nombroses activitats com són les presentacions de llibres des del dia 23 d'abril, contacontes, Concerte – Recital de poesia, titelles, Fira del llibre i artesania.

En aquest sentit, la programació de presentacions de llibres està prevista amb els següents actes:

Dimecres 23 d'abril, “Dos equipatges per a un sol viatge” de Jaume Campos, a les 19.00h en el Saló de Plens del Castillo

Dijous 24 d'abril, “Des del meu punt de vista” poemari de Rosa González, a les 19.00h en el Saló de Plens del Castillo

Divendres 25 d'abril, “Rastre de Déu”, de Carmen Vetla, a les 19.00 hores en el Saló de Plens del Castillo

D'altra banda, el cap de setmana, la Casa de la Cultura de Bétera acull un concert-recital de piano i poesia dramatitzada, a càrrec de Josep Manel Campos al piano i Dídac Moreno (rapsode), el dissabte 26 d'abril a les 19.00h amb un preu de les entrades de 5€.

Precisament, el dissabte 26 d'abril s'inaugurarà oficialment la I Fira del Llibre i Artesania, a les 11.00 hores en l'emblemàtic Castell de Bétera, els voltants del qual albergaran stands de llibres amb els quals podrà gaudir el visitant el dissabte i diumenge, en horari de matí d'11.00-14.00h i a les vesprades, de 17.00-20.30h. A més, per la compra d'un llibre, es regalarà un altre per cortesia de la regidoria de Cultura.

La Fira del Llibre i Artesania de Bétera també està pensada per als més xicotets que durant el cap de setmana poden gaudir de les magnífiques actuacions com contacontes, sota el títol “Els contes del gat amb botes” en el pati del Castell el dissabte 26 d'abril a les 18.00h, amb un preu d'entrada de 3€. Públic familiar.

També el matí del diumenge 27 d'abril, en el mateix lloc i per un preu d'entrada de 3€, estarà amenitzada pel grup de Titelles El ball de sant vito que presenta “La terra dels babaus”.

· La inauguració de la Fira del Llibre i d'Artesania tindrà lloc el dissabte 26 a les 11.00h, al voltant del Castell de Bétera, encara que des del dia 23 es desenvoluparan diferents activitats culturals en el municipi.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal