La Marxa de la Dignitat 22M eixirà de València el 9 de març. Cap a Madrid La Marxa de la Dignitat 22M eixirà de València el 9 de març. Cap a Madrid
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Marxa de la Dignitat 22M eixirà de València el 9 de març. Cap a Madrid

La Marxa de la Dignitat és una gran mobilització, unitària, massiva, combativa i contundent que s'ha organitzat des de fa ja diversos mesos per mitjà d'assemblees al llarg de tot l'estat en les quals han participat una gran diversitat de moviments socials com la Pah, 15M, el SAT, Intersindical Valenciana, CGT - PV, les marees ciutadanes, Front Cívic, Plataformes d'Aturats i Aturades, partits polítics com EUPV...gent organitzada i altres persones que de forma individual s'han volgut unir a aquestes assemblees .
A més, està previst que més d'un centenar d'autobusos isquen de diverses localitats valencianes per acudir a la multitudinària manifestació que tindrà lloc a Madrid el dia 22 de març. Eixe dia confluiran columnes que eixiran de tots els territoris de l'Estat a Atocha a les 17 hores i estan previstos actes a Madrid durant a els dies 22, 23, 24 i 25 de març.
El proper diumenge 9 de març, a les 11:30 hores, pel Pont de les Drassanes de València, al barri de Natzaret, eixirà la columna valenciana de la Marxa de la Dignitat 22M que arribarà a Madrid el 22 de març. La primera etapa començarà a València i acabarà a Torrent, passant per Xirivella, Aldaia i Alaquàs.
Està previst que en les primeres etapes participen unes 40 persones i que cada dia se n'incorporen més, fins l’arribada a Madrid. La columna valenciana confluirà amb la que eixirà d'Alacant i Elx a la ciutat de Tarancon per fer les darreres etapes conjuntament.
El 22M és un acte massiu de desobediència civil de la classe treballadora, organitzat des de baix i per les persones de baix. “Ens sobren motius per omplir els carrers de Madrid, per ocupar la capital de l'estat de rebel·lia i indignació. Acudim a Madrid el 22 de març perquè no estem disposats a deixar que ens furten els nostres drets, perquè creiem que es pot i s'ha de transformar l'economia per al bé de les persones, que es poden i s'han de garantir els drets socials de manera universal, que es pot posar en el centre de les polítiques les persones, i no els mercats, el capital i la banca'.
Des d’Esquerra Unida han presentat declaracions institucional en suport a les Marxes de la Dignitat: “Des d’Esquerra Unida ens hem sumat a aquesta iniciativa a tots els nivells, des del federal fins al local, perquè creiem que estem davant d’una convocatòria més que necessària: La unió al carrer de totes les lluites en una convocatòria unitària en contra de totes les retallades”.
A més, la regidora ha volgut aprofundir en els diferents motius que porten a aquesta convocatòria: “La ciutadania està patint les retallades d’una crisi que no ha provocat. Els retalls se superposen un darrere de l’altre: retalls econòmics, retalls socials, retalls culturals. La ciutadania es troba en una situació de shock perquè, tan prompte com es recupera d’una retallada, arriba una nova. Però, a poc a poc la població comença a organitzar-se per tal de defensar el que és seu”.
La representant d’esquerres ha explicat igualment el motiu per presentar aquesta declaració a l’ajuntament: “Volem que, un cop més, el PP local es posicione. Que diga obertament que li sembla bé la reforma laboral, que està a favor de la privatització de la sanitat, que està a favor de la reducció de salaris que pateix la ciutadania i de mantenir els seus privilegis com a polítics en el poder. Nosaltres sabem de quin costat estem, i ens agradaria que tota la ciutadania tingués ben clar que és el PP els que els està portant a la pobresa i l’exclusió social”.
Per últim, La portaveu ha anunciat que la seua organització se sumara a totes les accions que es porten endavant per aconseguir l’èxit de les Marxes per la Dignitat: “El nostre compromís és lluitar per aconseguir una unitat d’acció en la lluita, per demostrar a aquest govern que estem més que farts de què xafen els nostres drets, i per aquest motiu anunciem que Esquerra Unida es sumarà a totes les accions que es realitzen d’ací al 22M per publicitar les Marxes per la Dignitat, així com la participació de la nostra organització a aquesta marxa”.

Calendari
9 València – Torrent 11 km
10 Torrent – Godelleta 21 km
11 Godelleta – Bunyol 17 km
12 Bunyol – Siete Aguas 17 km
13 Siete Aguas – Requena 18,5 km
14 Requena – Caudete de las Fuentes 19 km
15 Caudete de las Fuentes – Villargordo del Cabriel 14 km
16 Villargordo del Cabriel – Minglanilla 30 km
17 Minglanilla – Motilla del Palancar 29 km
18 Motilla del Palancar – Tarancón 116 km (en bus)
Encuentro con las marchas de Alicante y Murcia
22M Entrada de marchas a M
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal