Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Treballadors de RTVV han estat a Brussel-les, demanant justicia front al tancament

El comité amb la vicepresidenta grega Ms Paliadellis amb l'eurodioputat dels verds-ale, i Pura Peris reponsable del grup

Una representació del Comitè d'empresa de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha demanat aquest dimecres - 19 de febrer-a Brussel·les que es faça "justícia" i s'exigisquen responsabilitats als exdirectius de l'empresa pública, pel tancament de la televisió autonòmica.

El comité d'empresa ha estat al Parlament convidat pels Verds del País Valencià, socis de coalició electoral en Europa dels pobles-verds, d'Iñaki Irazabalbeitia que ha organitzat juntament amb Pura Peris una agenda d'activitats per tal que el comité poguera fer sentir en el Parlament la queixa de tot el poble valencià.

Els representants dels treballadors de la RTVV s'han reunit amb eurodiputats de diferents grups polítics de l'Eurocambra per a exposar-los els motius que han portat al tancament de l'empresa i l'impacte de la decisió per al País Valencià.

"Hem vingut a Brussel·les a demanar justícia, una justícia que no se'ns està donant", va explicar en roda de premsa Frederic Ferri, membre del Comitè d'empresa. "Volem que isquen els responsables", va subratllar Ferri, que va afegir que Brussel·les ha sigut "el següent pas" que els treballadors han decidit recórrer, davant la sensació -van dir- d'estar sent ignorats al País Valencià.

Reunits amb Willy Meyer (IU) i Pura Peris (Els Verds PV)
Totes les activitats han girat al voltant d'una denúncia presentada a la Comissió de Peticions pels Verds donant compte al Parlament de les possibles vulneracions de les reglamentacions comunitàries. És per això que la primera reunió ha sigut amb la vicepresidenta grega de la Comissió de peticions la qual ha mostrat el seu interés i compromís per atendre la petició. Rodes de premsa i reunions en diferents eurodiputats han omplert l'agenda preparada, per a uns treballadors valencians que en paraules de Pura Peris, portaveu europea del Verds que ha acompanyat al comité d'empresa, "han pogut dir en una institució pública allò que no han pogut fer en el seu territori per què els ha negat la veu i la identitat igual que han fet en tot el poble valencià".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal