Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Iª setmana gastronòmica a Bétera del 17 al 22 de febrer tots els migdies

Amb la finalitat de contribuir a dinamitzar el Sector de l'Hostaleria Local i de ressaltar la qualitat dels seus professionals,  Bétera, en col·laboració amb alguns restauradors de la localitat, organitza la I Setmana Gastronòmica de Bétera.

Podrem degustar els seus deliciosos plats tots els migdies del 17 al 22 del present mes de febrer,

 No són tots els restaurants del municipi, tampoc el preu  està malament del tot  (16€ iva inclós), encara que la beguda es cobra aparte , però la iniciativa té el seu valor perquè amb ella comença un camí que de cuidar-se i replantejar, pot fer que Bétera tinga un altre motiu per a ser visitada. No solament destinada als veïns/as del municipi, també a tota la comarca i fora d'ella.

S'inicia la setmana amb quatre restaurants, els que vénen recollits en el cartell, que podràs veure més àmpliament punxant sobre ell. 

Els restaurants participants en aquest esdeveniment, amb la finalitat de donar a conèixer la seua excel·lent cuina, reconeguda i amb un alt grau de professionalitat, han realitzat un esforç oferint menús de molta qualitat a un preu de 16€, IVA inclòs i begudes aparte. El vi negre “Mestissatge” s'oferirà a un preu especial, en col·laborar amb l'esdeveniment.

en els següents restaurants i menus:






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal