El tancament de RTVV és explicat al Parlament Europeu El tancament de RTVV és explicat al Parlament Europeu
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El tancament de RTVV és explicat al Parlament Europeu

El pasat 19 de març El Verds del País Valencià compliren el compromís assumit en la visita que feren a RTVV en el mes de novembre de dur la veu dels treballadors i les treballadores al Parlament Europeu, compromís que ja havia donat els seus primers passos mitjançant preguntes escrites presentades a  la Comisió Europea  i a l Comisária de Justicia a través de l’Eurodiputat dels Verds-ALE Iñaki Irazabalbeitia i amb una denuncia registrada davant de la Comissió de Peticions per part de Pura Peris, portaveu europea de los Verdes i que ha seguit amb la jornada a la que es va convidar als distints representants dels sindicats del Comité d’empresa. 

En una intensa jornada organitzada pels Verds del País per als representants del Comité d’empresa de RTVV.

La Delegació del Comité d’empresa RTVV -composada per Xelo Vicente, CCOO, Manuel Camarasa, CGT, Luis Lizarán UGT, Maribel Norman, Intersindical i Frederic Ferri, CSIF- anava acompanyada per altres companys i companyes treballadors de RTVV i,  a més de Pura Peris, per Joan Francesc Peris, portaveu dels Verds del PV i Toni Roderic, secretari d´Organització de los Verdes, Confederación española.
El Comité d’empresa es va reunir amb la Vicepresidenta de la Comissió de Peticions, MS Paliadelli, va fer una roda de prensa al sí del Parlament i va mantener reunions amb l’Eurodiputat que els ha acollit Iñaki Irzabalbeitia, i altres, Ramon Tremosa, Willy Meyer, Izaskun Bilbao, Andrés Perelló i Vicent Garcés entre d’altres. 

De les reunions mantingudes han sorgit suggeriments d’actuacions conjuntes i propostes molt interessants que seran estudiades i treballades per tots els participants de la jornada.  Rodes de premsa i reunions per  uns treballadors valencians que en paraules de Pura Peris, portaveu europea del Verds, "han pogut dir en una institució pública allò que no han pogut fer en el seu territori per que els ha negat la veu i la identitat a l'igual que han fet amb tot el poble valencià".  






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal