Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Comitè d'empresa de RTVV porta la situació de l'ens públic al Parlament Europeu

La visita, organitzada per els Verds del País Valencià , part de la denúncia presentada per Pura Peris , portaveu europea dels Verds , davant la Comissió de Peticions .
El comitè de RTVV i Pura Peris
El proper 19 de febrer, una delegació representant del Comitè d'Empresa de RTVV denunciarà davant el Parlament Europeu el procés de tancament de RTVVV , La visita realitzada a través del Eurodiputat dels Verds - Ale Iñaki Irazabalbeitia , era un compromís que el mateix Irazabalbeitia i la Portaveu Europea dels Verds Pura Peris havien assumit quan van visitar les instal · lacions de RTVV , a escassos dies del tancament , el passat mes de novembre, entre altres accions ja realitzades en diferents instàncies europees Així s'han presentat preguntes escrites , una petició davant la Comissaria de Justícia i una denúncia davant la Comissió de Peticions on es recullen els aspectes del procés del tancament de RTVV que en consideració de la portaveu Europea dels Verds Pura Peris , com peticionària , vulneren la normativa europea .
treballant
L'agenda dels representants del Comitè d'Empresa s'iniciarà amb una reunió amb la vicepresidenta del Comitè de Peticions , Ms Paliadeli a les 9 del matí , a la qual seguirà reunions amb diferents parlamentaris , una roda de premsa a les 15 hores a la qual queden convocats tots els mitjans , i una conferència on exposaran la situació de RTVV davant els eurodiputats que formen part de la Comissió de Peticions , tant nacionals com d'altres països .
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal