Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: 27 persones aconsegueixen entrar en el Pla d'Ocupació Social 2014

Tots aquests plans de l'Eliana, poden trobar-se en perill, amb la Llei de Reforma Local del govern del Partit Popular

L'Eliana, abans de la remodelació de la plaça


Un programa que presta especial atenció, segons informa la Regidoría d'Ocupació que dirigeix Jose Antonio Lorente, als col·lectius que més estan patint els efectes de l'actual situació econòmica, com són els joves amb edats compreses entre els 18 i 30 anys, els aturats i aturats de llarga durada i que tinguen esgotades les prestacions o subsidis per desocupació al fet que hagueren tingut dret, així com els aturats majors de 45 anys i, les dones.

La fi principal del Pla d'Ocupació Social és donar cobertura a les famílies en situació soci-econòmica precària, a més d'oferir als/as demandants d'ocupació una requalificació professional, afavorint la seua promoció i reinserció en el mercat de treball. Els contractes de treball tindran una durada màxima de tres mesos.

Amb aquesta actuació es contribueix a millorar, en menor o major mesura, la qualitat de vida dels veïns i veïnes de L'Eliana, així com a facilitar l'adquisició de formació i experiència laboral amb l'objecte de millorar el seu possibilitat de trobar treball i les  possibilitats d'inserció posterior.

Les 27 persones beneficiàries del Pla d'Ocupació Social han començat a treballar en diferents àrees de l'Ajuntament de L'Eliana, és a dir, s'han incorporat 4 persones en labors de neteja, 2 en suport a serveis múltiples activitats municipals, 1 en ajuda a domicili, 1 en fusteria, 1 en electricitat, 3 en jardineria, 2 en obra civil, 4 en pintura, 1 en soldadura-serralleria i 8 en administració i informació general.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal