Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fabra, un President assetjat pel poble. Esbroncat als actes públics, mostra de la crisi social provocada pel PP

Els videos ho mostren. No és un fet aïllat, va anar ahir a Canals, i també, pel matí a La Pobla de Vallbona i a l'inici de setmana a Torrent. No són els únics, un darrere l'altre els incidents ja no són cojunturals, són espontanis i en plenes festes.
El President no pot eixir al carrer, sinó és amb un bon nombre de policies i no pot donar-se banys de multitud perquè la multitud el que vol és banyar-ho en crits La crisi social a la qual ha portat la política del PP a el País Valencià, es mostra dia a dia. Aquests vídeos són un exemple d'açò.
 Ahir a Canals intentant participar en els fogueres Canals celebrava ahir la festa de Sant Antoni, amb l'espectacular foguera, que sempre retransmetia en directe Canal 9. Quan es va saber que el president de la Generalitat Alberto Fabra seria a la localitat de la Costera per a encendre el foc va córrer una convocatòria per xarxes socials cridant a mostrar-li el rebuig al tancament de RTVV i a la seua política. 
De manera que dues-centes persones el van rebre a l'ajuntament amb crits de 'Fabra a la foguera!' Poc després de les vuit el president va eixir de la casa de la vila i es va traslladar a la plaça on havia d'encendre la gran foguera. L'hi va rebre una multitud cridant contra ell i reclamant-ne la dimissió. Fabra va optar per entrar a l'església i quedar-s'hi una bona estona, mentre els crits continuaven a la plaça. Finalment va decidir d'abandonar Canals eixint per una porta lateral i renunciant a encendre la foguera, com era previst. 

A Canals, video:





A la Pobla de Vallbona també aquest divendres 17.





A Torrent aquesta setmana








Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal