Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Divendres 24 a l'Eliana 'Vesprada de Llibres' portarà a Juanjo Millás a les 19'30 Centre Sociocultural

En el programa de gener de la Regidoria de Cultura de l'Eliana,  vindrà l'escriptor mediàtic Juanjo Millás.
 
Serà una oportunitat per a parlar de literatura, de poesia, de comunicació, de la situació actual....

'Des de l'inici de les Vesprades de Llibres he tractat que Juanjo Millás vinga a l'Eliana, creia que la nostra antiga amistat facilitaria les coses. Però no havia comptat amb l'atrafegada vida que porta.
 La seva necessitat vital de fer moltes coses relacionades amb la cultura li fa tenir una agenda impossible. A més, els divendres, que és el dia de les Vesprades, no vol sortir de Madrid perquè dedica el cap de setmana a recuperar forces. Bé, després de molts esforços per convèncer d'incloure Vesprades de Llibres a la seva agenda, per fi vindrà a L'Eliana per parlar amb nosaltres. 
I aquesta és una magnífica notícia per a tots els amants de la literatura, o del periodisme, o de la ràdio, perquè en tots aquests fronts destaca la tasca de Juanjo. La seva mirada als universos quotidians és capaç de descobrir facetes surrealistes i fantàstiques que mai haguéssim imaginat. Els seus articuentos són petites obres mestres del relat i del periodisme. Les seves novel·les ens mostren un camí alternatiu per contemplar la realitat. El seu compromís social li fa denunciar aquest món injust en què vivim. I Juanjo Millás ve a l'Eliana per parlar de totes aquestes coses, amb el seu estil oral que és tan suggerent i atractiu com el narratiu. 
Encara que els seus mèrits literaris i les seves nombroses novel·les i llibres són coneguts per tots, convé recordar alguns. Té els premis de novel·la següents, el Sèsam, el Nadal, el Primavera, el Planeta i el Premi Nacional de Narrativa concedit el 2008. A més li han atorgat el Premi de Periodisme Mariano de Cavia, el Premi Nacional de Periodisme Miguel Delibes, el Premi de Periodisme Francisco Cerecedo, i el Premi Quixot de Periodisme. Aquesta és una ocasió perfecta per escoltar un dels grans escriptors del nostre temps.'(Lluís Andrés)

Modera i  coordina Lluis Andrés


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal