Concentració per RTVV, CatRàdio i TV3 i contra la censura Concentració per RTVV, CatRàdio i TV3 i contra la censura
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Concentració per RTVV, CatRàdio i TV3 i contra la censura

Serà el dimecres 29 de gener a les 19 hores a la plaça de Manises de València

No passa dia en què el PP, partit que va necessitar la coalició amb Unió Valenciana per arribar a governar el País Valencià, trame, ordeix, maniobre o intrigue cercant motius que li donen carta blanca per usar les tisores que retallen tota senyal que identifique als valencians com a poble diferent i diferenciat, i no hi ha res més important que agermane i unifique als pobles com la llengua que parlen.

Malauradament els valencians, " a los que tenemos por muy muelles" com deia el Comte-Duc d'Olivares, som del pocs pobles que ens hem quedat sense mitjans de comunicació en la nostra llengua perquè els governants, botiflers de nou segell, ho han decidit per damunt de qualsevol dret natural.

La Junta Directiva d’ACPV farà una compareixença de premsa el proper dimarts 28 de gener a les 16,30h a la seu social de l’entitat (l’Octubre Centre de Cultura Contemporània) per valorar el tancament de Catalunya Ràdio, així com les seues implicacions jurídiques i pel que fa a la mobilització social.

El dimecres 29 de gener farà dos mesos del tancament de RTVV i una setmana del de Catalunya Ràdio. I fa 3 anys que van obligar Acció Cultural a tancar TV3. Així, el Govern valencià ha tancat totes les televisions i ràdios públiques que emetien en català: una agressió a la llengua i la cultura dels valencians, i una greu restricció de la pluralitat informativa i la llibertat d’expressió. I, a més, ha convertit Acció Cultural “en l’objectiu a abatre, amb una reiterada i malaltissa persecució política i econòmica, per evitar que continuem complint el nostre paper de promoció de la llengua i la cultura i dels valors de progrés, de mobilització social i de treball unitari en favor d’aquells valors”, han assegurat des d'ACPV.

Comprovada reiteradament la nul·la voluntat de diàleg d’un Govern que utilitza la censura i la repressió per sistema, cal impulsar la mobilització social com a única via per a fer possible un canvi. Cal, ara, denunciar la censura i afirmar que els valencians volem RTVV, Catalunya Ràdio i TV3: volem mitjans públics i de qualitat en la nostra llengua.

El Comitè d’Empresa de RTVV i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) convoquen tothom el dimecres 29 de gener a les 19 hores a la plaça de Manises de València a un acte conjunt d’afirmació de la llibertat i de denúncia de la censura.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal