'Senyor Fabra done la cara'. València omple de nou la plaça la Verge en solidaritat amb les víctimes del metro 'Senyor Fabra done la cara'. València omple de nou la plaça la Verge en solidaritat amb les víctimes del metro
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Senyor Fabra done la cara'. València omple de nou la plaça la Verge en solidaritat amb les víctimes del metro

Ahir 3 de desembre 2013, Beatriz Garrote en el seu discurs va repetir, 'senyor Fabra done la cara. Consellera Bonig. rconega la veritat seguim a l'espera respostes.
Després d'aquestes paraules de la portaveu de les víctimes del metre, els crits reiterats en els últims dies Fabra dimissió, Fabra dimissió!. 'Si, se puede!
Les pancartes de Justícia, el silenci de tots els 3 de cada mes i la pancarta dels 43 ferits i zero responsables, va anar ahir de nou el testimoniatge d'una Comunitat que comença a afartar-se i que ja omple els carrers sistemàticament i sense amb massa esforç de convocatòria.
La portaveu de les víctimes del metre no va desaprofitar l'ocasió per a explicar la seua presència en els locals de RTVV en un acte de solidaritat amb els treballadors l'últim dia de NOU. És curiós que els qui han perdut als seus familiars puguen aconseguir major capacitat de solidaritat que els qui només han de perdre el seu lloc de treball.
Beatriz Garrote va repetir que malgrat la seua presència el dia del tancament de RTVV, encara ningú li ha explicat la raó per la qual van ser censurades les víctimes del metre del 3 de juliol a Canal 9, ni qui donà les ordres per a açò?.
Entre els assistents que van omplir de nou la plaça molta gent, però cap pancarta fora de to.'Volem saber la veritat del que passa a València, volem que els periodistes tinguen que explicar-ho'. repetia la portaveu. i 'Prou de respostes dirigides. Senyor Fabra done la cara'.

L'Associació guarda cinc minuts de silenci pels morts en l'accident del tren de rodalies del Bronx de Nova York. la presidenta de l'associació, Beatriz Garrote, ha assegurat emocionada que sigui el que sigui el final de la història "és millor que si ens haguéssim quedat a casa".
Garrote ha justificat el seu record cap als dependents, coincidint amb la celebració del seu Dia Internacional, per ser un col·lectiu "que ho està passant malament per les retallades" i ha assenyalat que l'accident del tren de rodalies del Bronx, en el qual van morir quatre persones, li "recorda molt al de València i Santiago", en haver implicats una corba i excés de velocitat.
momento a la plaça

demanat Justicía
* Gràcies al noste colega Carlos E. Benissi, periodiste,  present també en la plaça que ens ha passat les fotos amablement davant la fallada de la nostra càmera. 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal