Sant Antoni: La Societat Musical i el Cor Mestre Serrano alcen al públic en el concert de Nadal. Fa falta un Auditori Sant Antoni: La Societat Musical i el Cor Mestre Serrano alcen al públic en el concert de Nadal. Fa falta un Auditori
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni: La Societat Musical i el Cor Mestre Serrano alcen al públic en el concert de Nadal. Fa falta un Auditori

Després d'una primera part amb l'actuació de la banda en solitari, la segona ha sigut una actuació conjunta amb el Cor Mestre Serrano. Un complet concert de Nadal que ha alçat als assistents i els ha fet eixir de l'acte satisfets i impregnats d'ambient nadalenc 

moment del concert de Nadal, huí 22 desembre
En una actuació realitzada en el Col·legi de Sant Vicent Ferrer- en un camp de bàsquet 'arreglat' per al concert- perquè, segons va manifestar el seu Director, ' no existeix en el municipi un lloc adequat per a aquests actes'. El públic va aplaudir l'actuació de la banda i del Cor Mestre Serrano.

La Societat Musical  és un dels elements culturals més consistents del municipi de Sant Antoni de Benaixeve, sempre en la mà del grup de govern per a actuar en qualsevol esdeveniment, en qualsevol moment i sempre gratuïtament. Sense anar més lluny, el dissabte anterior (21 de desembre) va estar animant i donant 'alegria' a la inauguració del mercat ambulant inaugurat al municipi. Una actuació que respon a eixa contínua posada a la disposició de la Societat Musical.

En diferents Festes dels barris també es troben disposades, sense anar més lluny sol actuar en totes les Festes de Colinas de San Antonio, durant les seues festes de juliol organitzades per l'Associació de Veïns de Colinas.

Acabat l'acte del concert de Nadal, la Societat Musical per boca del seu director va sol·licitar al govern municipal (present en l'acte), major sensibilitat cap a aquestes coses. Per a açò, el Director explicà que, la Societat Musical i els qui han de realitzar actes culturals en el municipi, no tenen accés a un Auditori.

El públic va aplaudir el concert de Nadal, la interpretació de la Societat Musical, la de la Coral i també les paraules del seu Director.

El dissabte 21, l'Associació de Teatre de Sant Antoni va oferir també una de les seues actuacions: 'La Cotilla Cotilleada', en el mateix lloc, utilitzant també unes instal·lacions prestades que no reuneixen condicions per a aquest tipus d'actes. Una llàstima perquè l'esforç personal dels participants es deslluit amb el lloc on s'interpreta.

No disposem del video, però ens consta  la gravació, per la qual cosa prompte es podrà gaudir d'ell en internet; però  disposem de les obres interpretades.

Vídeo amb el permís del 'Vecino de San Antonio de Benagéber'. Gràcies!

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

3 comentaris :

  1. hay que tener cara para pedir un auditorio con las necesidades mas importantes que hay hoy en dia

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿Ud cree que es cara el solicitar a lo que el PP se comprometió hace dos legislaturas?, yo creo que es tener más paciencia que el Santo Job.

      Elimina
  2. Si que hace falta el auditorio o similardiumenge, de desembre 22, 2013

    Me adhiero a la petición del director. Un auditorio no necesariamente tiene que ser un palacio. Es un sitio adecuado. Si no hay mucho dinero qye se organice alguna zona.
    Lo lamentable es que se ha hecho un Campo de Fútbol cuando había uno ya hecho, (y mucho de lo ahí gastado todavia nos lo deben y estamos mal).
    La cultura necesita también un sitio porque la cultura alimenta el espíritu.
    Y eso no quita para que hagamos cosas sociales y ayudas. Que por cierto no se hacen, ni se tienen planificadas. Por eso, lo de las necesidades es relativo. Al gobierno municipal le importa un rábano las necesidades sociales del municipio, si no fuera así, lo primero que haría es bajar sus sueldos (varios trabajan en otros sitios o están jubilados) y lo dejarian para ayudas sociales

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal