Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Eliana dota a les biblioteques locals escolar d'al voltant de 700 llibres sobre i de Vicent Andrés Estellés


Així acaba l'Ajuntament de l'Eliana l'any Estellés, amb aquest lliurament de llibres que ixen del pressupost municipal i es lliuren a les biblioteques locals. A més han sigut encarregats a diferents llibreries del municipi, és a dir s'ha invertit en el comerç local.

El lliurament ha sigut esta última setmana del curs abans de les vacances de Nadal, apostar per fer estable la presència del poeta i la seua obra en tots els centres educatius del municipi, més enllà de la commemoració puntual que ara acaba.

El año 2013 ha sido en l'Eliana el añó Estellés, como en mucho otros sitios. Por eso, según indica la concejalía de

La regidora de l’àrea d’Educació i Infància, Inma Marco,  n’està convençuda que la inversió realitzada en aquesta donació de llibres, és sempre de les que paga pena perquè col.laborarà molt positivament a que tots els estudiants de L’Eliana s’inicien i familiaritzen, des de les seues pròpies aules, amb l’obra del poeta de Burjassot, facilitant igualment la tasca educativa del professorat i enriquint les biblioteques dels centres de manera duradora en el temps.

Tres han sigut els títols elegits per a a aquest regal: per una banda, l’antologia poètica d’Estellés, adaptada i il.lustrada per xiquets “La vida contada a un nen del carrer” que Andana Editorial ha tret aquest mateix any; el còmic commemoratiu “Vicent Andrés Estellés: la clau que obri tots els panys” que l’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha presentat durant l’any Estellés i, per als alumnes joves i adults, la novel.la de Gemma Pasqual editada per Barcanova, “Quan  deixavem de ser infants. Vicent Andrés Estellés des del fons de la memòria”.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal