La Pobla de Vallbona: el PP tomba la moció contra el tancament de RTVV La Pobla de Vallbona: el PP tomba la moció contra el tancament de RTVV
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona: el PP tomba la moció contra el tancament de RTVV

El Partit Popular vota en contra de la represa de les emissions malgrat les declaracions de l’alcaldessa criticant el tancament de la Televisió Pública

El PP de La Pobla de Vallbona tombà ahir amb el seu vot en contra la moció que PSOE, Compromís, CUPO i EU havien presentat conjuntament contra la liquidació de RTVV i a favor del reinici de les emissions.

A la foto, Regidors i treballadors que també es varen concentrar el novembre passat en la porta de l'Ajuntament. L'alcaldessa ja va faltar a aquesta concentració .

A la Pobla es concentraren el passat novembre
El ple ha comptat amb l’assistència d’una vintena de ex-treballadors de l’ens públic, la majoria cares conegudes i veïns de La Pobla de Vallbona, que han mostra visiblement el seu disgust pel resultat de la votació. Els treballadors han retret l’alcaldessa, Mari Carmen Contelles, el no haver recolzat la moció i  no haver-se dignat ni tan sols a participar en el debat de la mateixa.
L’alcaldessa va manifestar públicament al plenari anterior el seu rebuig a la fi de les emissions, però la postura final dels populars ha sigut el vot en contra i el silenci en el torn de paraula, negant-se a fer cap comentari.

Ha sigut justament l’actitud del Partit Popular el que més ha indignat els regidors de l’oposició i els presents. El Partit Popular no ha volgut fer cap comentari durant el torn d’intervencions i s’ha limitat a votar negativament sense explicar el sentit del seu vot. Només quan el periodista Genar Martí i altres companys l’han interpel•lada directament, Mari Carmen Contelles, en un tens intercanvi de parers, s’ha justificat al•legant que, malgrat la seua opinió personal, ella “es devia al seu partit”.

Per a Iris Marco, regidora de Compromís, “és una absoluta incoherència dir que s’està en contra del tancament de RTVV i no posicionar-se oficialment com a grup polític i com a Ajuntament. S’ha de tindre el valor d’allunyar-se de les posicions del partit quan es pensa que són errònies o pernicioses, com han fet altres alcaldes populars com ara el d’Ondara. Una alcaldessa es deu al seu poble, no al seu partit. I als poblans, com a valencians, ens afecta i molt la desaparició de la televisió pública valenciana”.

Per al Portaveu de CUPO, Juan Aguilar, “el missatge de l'Alcaldessa Mª Carmen Contelles i tot el seu equip de govern ha sigut clar: governen per al PP i no per als Ciutadans Poblans. Si com va dir personalment no estava d'acord amb la decisió del seu propi partit, és una incongruència política i personal, actuar d'una forma i pensar d'una altra. Des de hui, Senyora Alcaldessa, li sol•licite que dimitisca per no governar per i per a tots els Poblans".

Segons el Secretari General dels Socialistes poblans, Mikel Aragón, “ahir assistirem a un acte de covardia per part del Grup Municipal del PP, que no tingué el valor d’enfrontar-se a les consignes polítiques del seu partit. El silenci és còmplice de l’atemptat contra la dignitat del nostre poble. Què diferent seria si tots els Ajuntaments del nostre País haguérem fet arribar esta moció manifestant el nostre rebuig a la decisió de tancar la nostra RTVV! Les persones s’han de jutjar pels seus fets, i ahir l’Alcaldessa i tot el Grup Municipal del PP van ser covards”.

Javier Descalzo, portaveu municipal d’EU ha denunciat que "en aquest plenari hem assistit per part del Partit Popular a la tècnica de l’estruç: amagar el cap sota terra i esperar que escampe. No ha donat explicacions, no s’ha pronunciat, no ha parlat. Simplement ha guardat silenci evidenciant al servei de qui està. És trist veure com, per damunt dels interessos de les veïnes i veïns de La Pobla, aquest Partit Popular defensa els interessos partidistes dels seus capos polítics”.

En la moció, l’oposició demanava la solidaritat com a consistori amb els ex-treballadors de RTVV i el rebuig al tancament de la cadena, instant el Consell a la immediata represa de les emissions.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

2 comentaris :

  1. A qui serveix la Sra. Contelles? Al seu partit o als valencians? Espere que no ens falle la memòria a l'hora de donar la papereta del vot.

    ResponElimina
  2. No ens fallarà, al menys que torne a fer lo que fea Alba, no crec que Contelles torne a ser alcaldessa

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal