Intersindical Valenciana crida a la mobilització social per RTVV Intersindical Valenciana crida a la mobilització social per RTVV
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Intersindical Valenciana crida a la mobilització social per RTVV

Des de aquesta central sindical consideren necessària una gran mobilització social fins que el govern valencià rectifique i es reprenguen les emissions de la televisió autonòmica

Ja han passat quasi dues setmanes d'ençà que el Sr. Fabra, eixe Molt Honorable  que cap valencià ha elegit, va decidir tancar la RTVV sense tenir en compte les conseqüències culturals que per al País Valencià significa perdre l'única televisió valenciana i en la llengua dels valencians. Fent-se ressò del malestar creat entre la ciutadania del País, Intersindical Valenciana considera necessària una gran mobilització social fins que el govern valencià rectifique i es reprenguen les emissions de la televisió valenciana. Per això, fa una crida al conjunt de la societat valenciana, sindicats, partits polítics i entitats socials, culturals i esportives per intensificar la pressió envers el govern de Fabra fins a aconseguir-ho. En eixe sentit "veu necessària una gran demostració de rebuig al tancament de RTVV després de les festes de Nadal. Una acció que hauria de ser el més unitària i representativa de la societat valenciana".

En opinió del Sindicat "només una mobilització contundent pot fer canviar d'opinió al govern valencià, ja que només li queda aquest camí o convocar eleccions". Des de la Intersindical Valenciana es critica "la gran quantitat de mentides i intoxicacions que des de la Generalitat Valenciana i els seus afins s'estan dient sobre el procés de l'ERO i el tancament de RTVV".

En el seu comunicat continua dient que "Sembla que tots aquests polítics i tertulians no s'han llegit la sentència que anul·la l'ERO o les contínues propostes de viabilitat presentades pel Comité d'Empresa. Una sentència que diu clarament que no ha existit, en cap moment, voluntat negociadora per part de la direcció de RTVV ni de la Generalitat Valenciana".

Aixi mateix opina que "aquest no estava justificat des del punt de vista econòmic. Per això, Intersindical Valenciana se sorprén de la gran quantitat de notícies i opinions poc rigoroses que circulen pels despatxos de l'Administració i per determinats mitjans de comunicació. Unes opinions gens desinteressades".

Per acabar, Intersindical Valenciana, creu que són molt positives totes les mobilitzacions convocades pel Comité d'Empresa i la plantilla de RTVV en defensa dels seus llocs de treball i d'una RTVV pública, en valencià i de qualitat.


Vaga General
R.R.

El tancament de la RTVV per part del govern del president Fabra ha alçat els ànims al conjunt del territori i les xarxes socials convoquen a una vaga general al País Valencià per al dijous 19 de desembre, per exigir la dimissió del govern autonòmic.

Les iniciatives que encapçalen aquesta convocatòria, pensen que “el país viu un moment excepcional i que el colp d'estat mediàtic ordenat des de Madrid i executat pels seus delegats provincials és el darrer abús que com a poble hem de suportar”.

Aquests dies posteriors al tancament de la ràdio televisió valenciana, s'ha vist que la gent del carrer està mobilitzada i que, d'acord amb els nous temps, les convocatòries promogudes des de les xarxes socials són ben rebudes i fan que el poble passe a l'acció.

Des de diversos indrets i sensibilitats socials, es pensa que “no s'ha d'estar sols al costat de les convocatòries formals, moltes vegades fetes en clau espanyola” i és per això que consideren que aquesta iniciativa netament de País mereix el respecte i suport.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal