El dissabte 14 i diumenge 15 de desembre la Segona Fira del Vi de l'Eliana El dissabte 14 i diumenge 15 de desembre la Segona Fira del Vi de l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dissabte 14 i diumenge 15 de desembre la Segona Fira del Vi de l'Eliana

Organitzada, en col·laboració amb l'Ajuntament, per l'Associació de comerciants 'viu l'Eliana'.

S'inaugurarà el dissabte a les 11 hores i la seua ubicació en la la Plaça del Pais Valencià, enfront de l'Ajuntament, permetrà que tots els veïns/as de l'Eliana i visitants que vulguen puguen visitar-la.

L'Associaciò de Comerç, Restauraciò i Servicis de L'Eliana -‘Viu L'Eliana’- en col·laboració amb l'Ajuntament de L'Eliana celebra una nova edició de la Fira del Vi del municipi. Distribuïdors de vins i caves exposaran, oferiran en degustació i vendran en aquesta mostra, 'caldos' provinents de cellers de vins i caves amb denominacions d'origen tant valencianes com d'altres regions de la geografia espanyola.

La Plaça del País Valencià enfront de l'Ajuntament de L'Eliana és l'espai que acollirà el cap de setmana vinent del dissabte 14 i el diumenge 15 de desembre. Una interessant iniciativa, que aglutinarà a les diferents firmes vinícoles en un total de sis carpes - stands disposats especialment per a l'ocasió. 

La Fira del Vi de L'Eliana que va nàixer l'any 2012 amb la vocació de consolidar-se en el nostre municipi i convertir-se en un esdeveniment popular entorn de la cultura del vi en la zona, celebra en enguany la seua segona edició. Per a açò, els visitants tindran la possibilitat de degustar durant els dos dies del cap de setmana pròxim, les diferents propostes dels stands, en una copa de cristall que tindran a la venda a l'entrada de la fira per tan sols 1 euro. A més es podrà adquirir el que vullguen a elecció en botelles individuals o caixes a preus molt assequibles. 

La inauguració oficial de la II Fira del Vi de L'Eliana tindrà lloc el dissabte 14 a les 11:00h. L'horari previst per a l'esdeveniment és des de les 11 del matí fins a aproximadament les 22:00h. durant les dues jornades de celebració, i segons la concurrència de visitants, amb actuació musical en directe en la vesprada del dissabte.

Estaran presents


-          ALTAVINS
-          DI VINS
-          CERMADIS
-          MURVIEDRO
-          ALIANZA GARAPITEROS
      -          KARMEL VINS 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal