RTVV: l'esquerra i els treballadors en el plató fins al tancament i convoquen manifestació dissabte RTVV: l'esquerra i els treballadors en el plató fins al tancament i convoquen manifestació dissabte
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

RTVV: l'esquerra i els treballadors en el plató fins al tancament i convoquen manifestació dissabte

La manifestació eixirà a les 18 hores des de Sant Agustí. l'oposició demana eleccions anticipades
Fabra iguala València a Grècia

Amb un plató abarrotat de treballadors de diputats de l'oposició que els recolzaven. Es va consumar el tancament de Canal Nou. Després del tancament  que s'aprecia en el video compaginant amb la visió del plató. Els grups de l'oposició han realitzat diferents declaracions. Han sigut els moments sense tensió física, però una tensió psicològica que s'ha mantingut durant tot l'espai de temps que ha tardat la Comissió Judicial, acompanyada per la policía a prendre les instal·lacions i tancar i tallar l'emissió. Les instruccions del govern de Fabra eren clares i fins al Jutjat  1 de Paterna ha treballat per a acabar l'operació com més prompte millor.

En el plató Diputats com Marga Sanz, Ignacio Blanco, Esther López (Esquerra Unida), Mónica Oltra (Compromís) i representants socialistes,  el Comitè d'empresa acompanyat en tot l'escenari pels treballadors de RTVV cridant 'Fabra dimissió, açò és un colp d'estat'.


Per a Esquerra Unida (Marga Sanz) que ha arribat a penjar en el seu web la foto de Fabra a
l'inrevés emulant la que manté Xàtiva de Felipe V per l'incendi  que va ocasionar de la ciutat en 1707. ho tenen clar 'El tancament és un colp d'estat':

Marga Sanz: La síndica d’EUPV en Les Corts i coordinadora de la formació d’esquerres, ha exigit la convocatòria d’eleccions anticipades d’immediat. “Estem davant una situació sense precedents. El tancament de RTVV és la gota que rebassa el got. Aquest govern ja no té legitimitat, ni compta amb la confiança dels valencians, ni li queda res de decència després d’allò al que hem assistit en les últimes 24 hores”.


“Esquerra Unida va a estar al costat dels treballadors de RTVV, perquè aquest és un projecte col·lectiu, que va nàixer de la nostra voluntat com a poble sobirà i ha de tenir viabilitat sí o sí”, ha explicat Sanz.

La coordinadora de la formació d’esquerres assegura que Fabra “ha traspassat ja tots els límits. El que ha ocorregut amb RTVV ha de posar el punt i final no a aquest mitjà de comunicació públic que ha de continuar obert, sinó a aquest govern autoritari, antidemocràtic, que hui ens ha fet reviure altres temps passats que no volem que tornen mai més. Exigim la dissolució immediata de les Corts i la convocatòria eleccions”.


Per la seua part Compromís manifesta que davant del colp d’Estat mediàtic que ha perpetrat el PP amb l’apagada per la força de RTVV, les forces socials i sindicals han convocat per a demà dissabte 30 de novembre una manifestació unitària a València, que començarà a la Plaça Sant Agustí a les 18h i que portarà com a lema “Eleccions anticipades ja!“.

'Des de Compromís ens sumem a la convocatòria per exigir la dimissió d’un govern covard, irresponsable i inútil i que atempta contra el nostre benestar'.


Ximo Puig  secretari general del PSPV-PSOE es compromet a posar “tot l'esforç jurídic i polític” dels socialistes valencians perquè finalment, més prompte que tard tornem a tenir una radiotelevisió pública valenciana” i reclama novament eleccions anticipades

Puig planteja que "és probable que la rapidesa amb la que s'ha tancat RTVV podria tenir alguna cosa que veure amb l'ocultació o destrucció de proves de Gürtel, RTVV i la visita del Papa"

“Per tant, -ha agregat- no tenen la legitimitat democràtica”, i davant  “l’embós monumental” que viu la Comunitat Valenciana amb el 30% d'atur, el 30% de deute i el 30% d'exclusió social, ha considerat que “és el moment de buscar una nova eixida a la crisi. Fabra i el PP no trauran als valencians de la crisi, és l'hora que els valencians parlen i decidisquen”.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal