Marina Albiol (EU), a Bétera, denuncia la política 'genuflexa' d'Alberto Fabra Marina Albiol (EU), a Bétera, denuncia la política 'genuflexa' d'Alberto Fabra
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Marina Albiol (EU), a Bétera, denuncia la política 'genuflexa' d'Alberto Fabra

La diputada d'Esquerra Unida va dir que 'la democràcia és la primera víctima' de les polítiques que Alberto Fabra i  Mariano Rajoy estan dirigint contra els ciutadans/es i les classes populars.

Poveda, R.Montalbán y Marina Albiol
'En aquest moment els qui marquen la política a realitzar no han sigut triats pels valencians, va denunciar, ni per la resta de ciutadans/es de l'Estat'. segons va manifestar la diputada: són persones que estan al servei de la Troica. I la Troica, per mitjà de les empreses a les quals realment representen, després els cerca solucions personals econòmicament molt rendibles. Es va referir en açò la diputada, a la coneguda 'porta giratòria', de la qual anteriors representants públics com Zaplana, Rato Felipe González, Solbes i Elena Salgado s'estan beneficiant. Primer fan les polítiques que beneficien a aqueixes empreses quan estan en el govern, d'esquena a els qui realment els van triar, perquè una vegada finalitzat el seu mandat, les empreses beneficiades per les seues polítiques li l'agraïsquen contractant-los (Gas Natural, Endesa, Banc Santander, etc)

La jove diputada, va denunciar que la situació de RTVV ha sigut cercada especialment pel govern de Fabra i s'està dictant des de fora del País Valencià. Marina Albiol va recriminar als dirigents del PP valencians no assumir polítiques autònomes de defensa dels drets socials dels valencians i valencianes creant un sofriment que no és necessari, que el seu objectiu és que els que més rics siguen cada vegada més rics, precisament a costa del sofriment dels quals estan sent desposseïts de quasi tot. Va qualificar de colp d'estat, sense tancs, el que estan fent amb els drets i l'estat de benestar. Quant a la seua organització (EU), va manifestar la necessitat de de seguir incrementant la seua implantació social per a alçar finalment una alternativa que defense precisament eixos interessos socials que s'estan colpejant i que revertisquen la situació en un futur immediat.

En el mateix acte Rosana Montalbán, una altra jove i activista social, va advocar per prosseguir amb les polítiques que els membres de la seua organització, juntament amb molts ciutadans/as estan realitzant en els moviments socials, especialment va fer referència al treball de les Plataformes d'Afectades per les Hipoteques, com a exemple del que significa no solst donar suport a les reivindicacions concretes dels afectats per la Banca rescatada, sinó com a lloc en el qual s'implanta 'el respecte' previ cap a tots ells i se'ls acull i escolta en un moment en el qual la crisi els vol deixar 'en el carrer'. Rosana Montalbán, no va estalviar tampoc crítiques a la denúncia de les polítiques patriarcals que se centren negativament en les dones, àrees de la qual forma part en la seua organització (EU).

El Coordinador Local, Luis Poveda, va fer un repàs per la situació social del municipi amb dades sobre la realitat que està deixant la que va qualificar d'absent política social del govern municipal i va alçar com a necessàries les propostes fetes als pressupostos municipals del 2014, amb un `principi informador en totes elles 'que pague més qui més té'. Luis Poveda, va desgranar algunes de les alternatives presentades, entre elles la introducció de bonificacions per a fer progressiu i no lineal l'Impost de Béns Immobles., tenint en compte la situació de rendes reals de les famílies.


L'acte estava organitzat per Esquerra Unida de Bétera, ' Front de les retallades i la corrupció'.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal