La portaveu d'EU de Serra, insta a que s'active la comissió per fer un reglament de participació ciutadana La portaveu d'EU de Serra, insta a que s'active la comissió per fer un reglament de participació ciutadana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La portaveu d'EU de Serra, insta a que s'active la comissió per fer un reglament de participació ciutadana

 I demana que l'Ajuntament condene el tancament de RTVV, per mitja d'un altra moció i que el President Fabra negocie.

El plenari de Serra
 Reglament de Participació Ciutadana

Es va aprovar en l'últim Ple la proposta del grup que representa Dolores Moya (EU), la roposta de fer un Reglamente de Participació Ciutadana , però no s'ha reunit la Comissió que ha de modificar el ROM (Reglament Orgànic Municipal) de Serra. La proposta, segons manifesta la portaveu era necessaria perquè Serra  és dels pocs municipis que no permeten intervenir als veïns al final del Ple. Amb açò, la portaveu de Esquerra Unida el que pretenia era igualar a Serra amb la resta de municipis que es regeixen pel ROFCL, on si que existeix una part del Ple, al final, que l'alcalde dóna la paraula als assistents. Encara que, segons manifesta, és un bon moment per a anar una mica més enllà i obrir les portes de la institució als ciutadans al reglament.

Front al tancament de RTVV

Ha presentat també,  una moció perquè l'Ajuntament es manifeste contra el tancament de RTVV i se li exigisca al President Fabra que negocie.

Les raons que esgrimeix la seua organització són que 'RTVV, mitjà de comunicació propi dels valencians i les valencianes, anava a ser el mitjà des d’on poder informar a la ciutadania de la seua realitat més propera, dels municipis, comarques del país valencià. L’objectiu més important de la creació d’una televisió pròpia, era la projecció de la nostra llengua, cultura i tradicions, la difusió del nostre patrimoni natural, cultural, musical, gastronòmic, turístic, i al mateix temps convertir-se en el motor de la indústria audiovisual valenciana.

Per tant el que sol.licita la regidora es:

  • Manifestar el rebuig al tancament de la Ràdio Televisió Pública Valenciana i l’acomiadament de 1.600 treballadores i treballadors, fruit d’una decisió injusta provocada per la imposició d’un ERO il•legal.
  •  Manifestar la nostra solidaritat amb els treballadors afectats per una decisió manifestament injusta i antidemocràtica.
  • Exigir responsabilitats polítiques pel deute astronòmic contret per unes dolentes polítiques que han portat a un forat en l’ens públic de 1.200 milions d’euros.
  •  Instar al Consell a negociar amb el comitè d’empresa una solució viable per al manteniment del servei públic de Radiotelevisió Valenciana.
  • Instar el President Fabra que dissolga les Corts i convoque d’eleccions autonòmiques anticipades després de la decisió del Consell de tancar Ràdio Televisió Valenciana.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal