Els Verds també demanen la dimissió de Fabra pel tancament de RTVV. 'Cal tancar el govern del PP' Els Verds també demanen la dimissió de Fabra pel tancament de RTVV. 'Cal tancar el govern del PP'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds també demanen la dimissió de Fabra pel tancament de RTVV. 'Cal tancar el govern del PP'

Toni Roderic, President d'Els Verds del Pais Valencià també ha segut clar en les seues manifestacións pel tancament de RTVV.

Roderic, en la nota que ha emès, diu que "és una decisió política pròpia d’altres temps sense llibertats públiques i, a més a més, entenem que al marge de l’ordenament jurídic perquè suposa privar-nos als valencians i a les valencianes de la possibilitat de gaudir de mitjans de comunicació en la nostra llengua”.

Responsabilitats polítiques i, fins i tot penals

Diu Toni Roderic que “Hem d’exigir responsabilitats polítiques i, fins i tot, penals, perquè els dirigents del PP són els que han arruïnat, enfonsat, manipulat i censurat RTVV durant vora vint anys i ara no podem permetre que ens deixen a valencians i valencianes sense uns mitjans de comunicació públics que necessitem per a tindre una democràcia de qualitat”

Segueix la nota dient 'Des d’Els Verds del País Valencià ens oposem amb tota fermesa al tancament i desmantellament de les televisions i ràdios públiques valencianes, i hauríem d’aprofitar aquest malson per potenciar uns mitjans de comunicació públics al marge de la manipulació política del govern de torn” .

El president d’Els Verds del País Valencià ha demanat a la ciutadania valenciana la solidaritat amb els treballadors acomiadats i als professionals de la RTVV “la lluita ferma per uns mitjans de comunicació públics que hauria de començar per la seua continuïtat en l’emissió”.

“Està clar que al PP -hereu dels guanyadors de la Batalla d’Almansa- no li cal una RTVV en valencià ni valenciana. En tenen prou amb el NO-DO en que han convertit la RTVE” -ha conclòs el President d’Els Verds del País Valencià.

L'acte de Fabra vulnera els preincipis d'igualtat i els drets fonamentals.

“l’objectiu de l’ERO injust i arbitrari, que vulnerava principis d’igualtat i drets fonamentals, era, precisament, acabar amb un servei públic que és essencial per a l’autogovern del poble valencià i la recuperació i normalització de l’ús de la nostra llengua. Fabra no necessita ja una TV al seu servei perquè ja té suficients mitjans de comunicació privats que li fan aquest servei i vol una democràcia de baix nivell sense llibertat d’expressió”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal