Els Verds del País Valencià demana la dimissió d’Alberto Fabra pel tancament de RTVV i eleccions anticipades Els Verds del País Valencià demana la dimissió d’Alberto Fabra pel tancament de RTVV i eleccions anticipades
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds del País Valencià demana la dimissió d’Alberto Fabra pel tancament de RTVV i eleccions anticipades

Els botiflers Fabra, scar i el PP restauren el Decret de Nova Planta.

El president d’Els Verds del País Valencià, Toni Roderic, ha declarat davant la decisió de Fabra, Císcar i el PP de tancar RTVV que “els botiflers no tenen cap dret a furtar-nos, als valencians, la RTVV, que és una ferramenta necessària per a la vertebració social, cultural i econòmica de tos els valencians. No podem permetre que ens deixen, al poble valencià, sense uns mitjans de comunicació públics que necessitem per a tindre una democràcia de qualitat. Si hi ha alguna cosa a tancar al nostre país, l’únic que cal contemplar és el govern del PP”.

 

El president d’Els Verds del País Valencià ha acabat dient que “avui, 29 de novembre, serà recordat com el dia de la restauració del Decret de Nova Planta al País Valencia, el dia de la vergonya, de la mà dels botiflers Fabra, Ciscar i el PP”.


Els Verds del País Valencià hem manifestat la falta de legitimitat moral de Fabra, Císcar i els botiflers del PP per a tancar la RTVV, així com la falta de legitimitat per a seguir governant el nostre País, quan estan salpicats de casos de corrupció política i financera i quan han estat ells els responsables, els que han arruïnat, enfonsat, manipulat i censurat RTVV durant vora vint anys. El portaveu d’Els Verds del País Valencià, Joan Francesc Peris, ha demanat la dimissió immediata d’Alberto Fabra i la convocatòria anticipada d’eleccions a les Corts Valencianes. “Si el PP de Fabra no ha trobat altra solució que liquidar la RTVV, que és un patrimoni de tots els valencians, el President hauria de presentar la seua dimissió, doncs és la nefasta gestió del PP la única responsable de la seua situació” -ha dit Peris.


El Portaveu d’Els Verds ha recordat que la seua organització s’ha dirigit a la Comissió Europea a través del seu Eurodiputat en el Grup Verds-ALE, Iñaki Irazabalbeitia, per a plantejar la vulneració dels drets dels valencians a la informació pública que oferia la RTVV.

Els Verds del País Valencià demanen a tota la población la solidaritat amb els treballadors de la nostra RTVV i els encoratja -i ens encoratja- perquè tinguem ben clar que #RTVVnoestanca, perquè és la nostra, i que ens comprometem a recuperar aquest nostre patrimoni per totes les vies possibles.

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal