Els Verds demanen la dimissió immediata d'Alberto Fabra pel tancament de la RTVV Els Verds demanen la dimissió immediata d'Alberto Fabra pel tancament de la RTVV
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds demanen la dimissió immediata d'Alberto Fabra pel tancament de la RTVV

Si el PP de Fabra no ha trobat altra solució que liquidar la RTVV, al minut següent d'aprovar el seu tancament, el President hauria de presentar la seua dimissió, doncs és la nefasta gestió del PP la única responsable de la seua situació”.

El portaveu d'Els Verds del País Valencià, Joan Francesc Peris, ha demanat la dimissió immediata d'Alberto Fabra i la convocatòria anticipada d'eleccions a les Corts Valencianes, després de produir-se l'aprovació en les Corts Valencianes de la “llei de liquidació” de la RTVV amb els 49 vots del PP. “Si el PP de Fabra no ha trobat altra solució que liquidar la RTVV, al minut següent d'aprovar el seu tancament, el President hauria de presentar la seua dimissió, doncs és la nefasta gestió del PP la única responsable de la seva situació” -ha dit Peris.

 

El portaveu d'Els Verds ha estat molt crític amb el PP per la decisió de liquidar la RTVV per la via de urgència, amb el procediment de lectura única en les Corts que impossibilita a l'oposició presentar esmenes a la llei i alternatives i retalla en molt el debat, mentre havien intentat desmobilitzar a la societat valenciana obrint una via falsa de negociació amb el Comitè d'Empresa de RTVV.

 

“Avui és un dia negre per a l'autonomia del poble valencià” -ha lamentat Peris per a seguir dient: “Perquè tancar uns mitjans de comunicació públics previstos en l'article 37 de l'Estatut d'Autonomia com són la Ràdio i la Televisió Valenciana, després de 24 anys de funcionament i en una situació financera de total fallida, amb un únic i accelerat debat és un greu atac a la democràcia, a la llibertat d'expressió i proposta de l'oposició i al dret del poble valencià a tenir uns mitjans públics de comunicació que li reconeix el seu Estatut”.

 

El Portaveu d'Els Verds ha recordat que la seua organització s'ha dirigit a la Comissió Europea a través del seu Eurodiputat en el Grup Verds-ALE, Iñaki Irazabalbeitia, per a plantejar la vulneració dels drets dels valencians a la informació pública que oferia la RTVV.

 

“El PP de Fabra no té legitimitat moral per a tancar la RTVV, ni per a seguir governant el nostre País, quan està salpicat de casos de corrupció política i financera i la recent condemna de Fabra per frau a la Hisenda Pública és una bona mostra. Dels 49 diputats del PP que han votat el tancament de la RTVV i deixaran sense treball a 1.660 treballadors -que estaven disposats a fer molts sacrificis per a mantenir oberts els mitjans-, 45 han demanat l'indult de l'ex-alcalde de Torrevieja, condemnat per prevaricació i falsedat en document públic. Eixa és l'ètica del PP de Fabra” -ha conclòs en les seues manifestacions el portaveu d'Els Verds del País Valencià.

 

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal