Una gran manifestació tanca la jornada del 24 d'octubre contra la LOMQE a València Una gran manifestació tanca la jornada del 24 d'octubre contra la LOMQE a València
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una gran manifestació tanca la jornada del 24 d'octubre contra la LOMQE a València

Ampas, estudiants i Comunitat Educativa han estat junts en la jornada contra la LOMQE, poques vegades una llei ha acumulat tanta unitat en contrai.

A València

Al Camp de Túria el seguiment ha sigut molt important, des del ja clàssic de l'IES les Alfábegues de Bétera, a l'IES Sant Antonio on s'ha notat seriosament la vaga, a l'IES de l'Eliana el Laurona de Llíria, la Vereda de la Pobla, Pla de Nadal i Quint de Riba-roja etc...., i els CEIP de tots els municipis que han garantit els serveis mínims, però han tingut un gran seguiment de la vaga.

En la jornada, valorada pels sindicats com de gran participació i molt elevada i les dades de la qual han sigut donats en aquest sentit. S'han escoltat molts crits contra la LOMQE i sobretot, en favor de l'Escola Pública i de Qualitat.

Els grups s'han vist manifestar-se junts, IES, CEIP, AMPAS i els Sindicats. La marxa anava encapçalada per una gran pancarta en la qual podia llegir-se "Ni LOMQE, NI RETALLADES" "MÉS INVERSIÓ MÉS QUALITAT MÉS VALENCIÀ, MÉS DIGITAT".

A Torrent

No ha sigut l'únic acte el de València, perquè al llarg del dia s'han vist concentracions i actes públics en diferents ciutats, com la de Sagunt i la de Torrent (les fotos responen a les dos ciutats)


Demà la jornada serà normal, però la gran mobilització ha deixat clar quE la Llei Wert no sols ha estat impossada front a tots en el Parlament, sinó enfront de tota la Comunitat.

La Plataforma per la Defensa de l'Ensenyament Públic, destaca la seguent participació

A Sagunt


Segons l'enquesta feta a meitat de matí.

Universitat

Universitat de València: seguiment totalUniversitat Politècnica de València: 80%

Ensenyament públic no universitari

Professorat: 65%Alumnat: 76%Personal no docent (PAS, menjador, educadors/es, etc): 30%

Ensenyament privat concertat

Cooperatives: 91%Resta centres: 52%

concentració al matí dels IES i CEIP

 

Entre els assistents alguns dels nostres convidats en l'àrea d'Opinió i acompanyats com pot veure's a la foto de Marga Sanz.

 

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal